Energia Varta ne-a electrizat încă de la ediția anterioară a Andurantului, a continuat să o facă și la Maratonul Montan Rafael și rămâne cu noi. Ne-am bucurat să vedem că am rămas conectați la bucuria cu care Varta se implică în viața comunității. Cel mai frumos este, nu atunci când reușești să primești o sponsorizare pentru a-ți pune în practică un proiect, ci atunci când vezi că aceasta este oferită cu dragă inimă și cu încredere. Asta am întâlnit în prezentul parteneriat, încă din prima clipă. Ne-am bucurat să vedem că, dincolo de ceea ce se înțelege prin așa numita responsabilitate socială a firmelor, sunt Oameni care sunt încântați de ceea ce fac.

Așa cum, utilizând o baterie Varta, ai acces la energia electrică, oriunde ai fi, atunci când ai intrat în contact cu oamenii ei, te umpli de energie pozitivă și niciun urcuș, cât ar fi el de greu, nu te epuizează. Am dovedit-o noi, cei care am primit această energie, au confirmat-o toți anduranții prezenți, inclusiv angajații firmei, în alergarea spre Vârful Măgura, pe care l-au atins cu aceeași bună dispoziție cu care au și venit la linia de start.

Multumim, Varta, pentru intensa bucurie pe care ai insuflat-o evenimentului Andurant Sprint Rafael! Știm cu toții că anduranța e renumele tău și al produselor pe care le oferi lumii.