Descrierea competiției “România andurantă”

România andurantă este o declarație de dragoste pe care noi, cu toții, o facem acestui tărâm de basm și oamenilor care-l locuiesc, indiferent de naționalitate, un eveniment sportiv de masă, destinat alergătorilor care-i transmit astfel României, La mulți ani!

Cum vom face? Păi…foarte simplu: dacă vrei să alergi de ziua României, te înscrii pe site, iar noi îți vom trimite prin email numărul de concurs. De asemenea, te vom aștepta la sediul nostru din Codlea, strada Libertății, nr. 22A, pentru a-ți ridica tricoul și medalia de participant, în zilele de 28 și 29 noiembrie, în intervalul orar 9-14. Dacă nu reușești să ajungi, poți veni și în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, în centrul Codlei, lângă Cetate. Ne vei recunoaște imediat, pentru că vom avea tricolorul și stand. De asemenea, dacă nici de ziua României nu reușești să îți ridici kit-ul, poți să vii în data de 04.12.2022, la sediul nostru.

În oricare din zilele cuprinse între Ziua Sfântului Apostol Andrei și Ziua Sfântului Ierarh Nicolae, adică între 30 noiembrie și 6 decembrie, poți ieși la alergare, minimum 5 kilometri, fără limită maximă, cu tricolorul, singur sau cu prietenii, pe oriunde dorești și în orice interval orar. Pune apoi pe profilul tău de facebook fotografii, filmulețe și un link din aplicația de alergare, alături de un text, cu hastag spre sponsorii evenimentului! Poți face una sau mai multe curse, la alegere. Dacă alegi să faci o singură cursă, e suficient pentru a fi finisher, dar poți să alergi și de mai multe ori în perioada mai sus stabilită, iar performanțele se pot cumula.

După cursă îți vom trimite prin email diploma de participare și toate felicitările noastre. Pe diplomă vom scrie numărul total de km alergați și diferența totală de nivel, indiferent dacă ai alergat o dată sau de mai multe ori în perioada 30.11-06.12.2023.

Taxa de participare este de 80 de lei. La aceasta se pot adăuga taxele de transport, dacă ești din altă localitate decât Codlea sau Brașov.

De asemenea, dacă dorești să fii fundraiser în alergare sau dacă donezi o sumă de minimum 150 de lei, vei primi drept premiu un kit Zdrovit.

Toți bănuții adunați vor fi utilizați în Centrele de Zi Rafael, pentru a le asigura copiilor și adulților cu dizabilități accesul gratuit la terapii.

.

ROMÂNIA ANDURANTĂ 2023

Aleargă. Susține.

Fiecare bănuț strâns vine împreună cu bucuria de a alerga și de a le oferi copiilor și adulților cu dizabilități șansa la gratuitatea terapiilor.

.

La mulți ani!

.

INSCRIERE

Înscrierea se va face prin completarea formularului de pe site, începând cu data de 18 noiembrie. Validarea se va face după achitarea sumei minime de 80 de lei în contul: RO35 RNCB 0054 0901 1247 0001. 

De asemenea, te încurajăm să-ți faci cont Galantom, pentru a strânge suma de 150 de lei pentru cauza Rafael, ceea ce îți va aduce drept premiu un kit Zdrovit și, desigur, validarea înscrierii.

.

Prin completarea formularului declari că ești apt pentru alergarea pe care ți-o asumi și că renunți la orice pretenții de natură patrimonială sau morală față de organizatori pentru daune provocate de accidente sau alte pagube pe care le vei întâmpina sau le vei provoca în timpul evenimentului sportiv din perioada 30.11-06.12.2023.

.

Apasă aici pentru a te înscrie!

E șansa ta să arăți că poți să fii mai bun, mai darnic. Suntem convinși că tu vei deveni un adevărat învingător pentru copiii și adulții cu dizabilități!

Aleargă doar prin locuri sigure, respectând regulile, normele și recomandările autorităților!

LISTA ALERGĂTORILOR ÎNSCRIȘI LA ROMÂNIA ANDURANTĂ

.

.

Tu știi pentru cine alergi?

Te invităm să pătrunzi într-o lume specială și să faci cunoștință cu cei pentru care vei alerga în perioada 30.11-06.12.2023.

.

Prezentare cauza fundației

.

Video de prezentare

.

Regulament

.

Vă recomandăm să citiți Regulamentul Competiției înainte de a vă înscrie! Pentru a vizualiza Regulamentul vă rugăm să apăsați butonul de mai jos.

Vizualizează Regulamentul Oficial al Competiției!

.

Informații utile

Tot ce trebuie să știi despre competiție și desfășurare într-un singur loc.

.

Locul de start și ora startului sunt alese de fiecare alergător, în perioada 30.11-06.12.2023.

Fiecare alergător își stabilește singur ora, data și traseul cursei, cu condiția să alerge minimum 5 kilometri, oricând în perioada 30.11-06.12.2023.

Kitul conține numărul de concurs, tricou și medalia de finisher și va fi primit de toți cei care donează minimum 80 de lei. Cei care adună/donează suplimentar (adică minimum 150 lei) vor primi drept premiu un pachet Zdrovit. Numărul de concurs va fi trimis prin email, iar restul kitului va fi ridicat de la sediul Fundației Rafael (în zilele de 28.11, 29.11, 04.12), de la standul din centrul orașului Codlea (în 30.11 și 01.12.2023) sau vor fi trimise prin curier, cu plata la destinatar. Pentru fundraiseri costul transportului va fi suportat de noi.

Imagini de la ediția 2022.

Ne amintim cu drag

Sponsori

.