De ce sa fii voluntar Rafael?

Altruismul este parte integrantă a structurii umane și ne aduce bucurie ori de câte ori îl lăsăm să se manifeste. Făcând binele, dăruiești o bucurie care, în același timp, rămâne și în sufletul tău. Atunci când ești voluntar oferi ceea ce ai mai de preț: timp, efort, inimă. Fapta bună este o rugăciune pe care o faci cu gândul, cu sufletul și cu trupul. Să fii voluntar este, așadar, o binecuvântare, iar a fi voluntar Rafael înseamnă a te jertfi pentru copilașii și adulții cu dizabilități, pentru acei oameni minunați și curați care merită tot ceea ce le putem oferi.

Cu alte cuvinte, fii voluntar Rafael dacă te cheamă inima!

Ce face un voluntar Rafael?

Voluntarul Rafael participă la activitățile terapeutice, de dezvoltare cognitivă și de socializare desfășurate de specialiștii organizației cu copilașii și cu adulții cu dizabilități. De asemenea, ajută comunitatea făcând ecologizare, plantări de puieți și multe alte fapte bune. E important de știut că voluntarul nu este plătit pentru ceea ce oferă și tocmai de aceea implicarea lui este extraordinară.

Cum poti deveni voluntar Rafael?

Pentru a face parte din echipa fantastică a voluntarilor Rafael e nevoie să completezi formularul de mai jos. Apoi, vei fi contactat de coordonatorul de voluntari, vei fi invitat la fundație și, dacă reușim să compatibilizam nevoile organizației cu oferta ta, vom avea plăcerea de a lupta împreună pentru o cauză nobilă: creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități.

Înscrierea ta a ajuns la noi. Te vom contacta cât mai curând. Împreuna pentru o lume speciala!
Ai întampinat o eroare în trimiterea formularului. Te rugăm să reîncerci