Descrierea competiției “Andurant Sprint Rafael”, ediția a III-a, 22 mai 2021

Anul 2021 este unul al speranței și al libertății de a alege responsabil. De aceea, nădăjduind că vom fi cu toții sănătoși și că pandemia va da înapoi în fața vitalității, ne dorim să puteți fi prezenți fizic, în data de 22 mai, la Andurant Sprint Rafael. De asemenea, înțelegem și alegerea celor care doresc să evite, pentru încă un timp, competițiile cu prezență fizică. Astfel, am decis să organizăm, în acest an, fizic, în condițiile în care autoritățile vor permite organizarea de evenimente sportive în aer liber:

-Cursa Verticală, cu start la ora 17, din Zona Maial și cu linia de sosire pe Vf. Măgura- aproximativ 5 km, 650 m diferență de nivel.

Cursa Nocturnă, cu plecare la ora 21, din zona Maial, ajungere în zona Lacului 2 și întoarcere la finish, la Maial. Fiecare participant va putea să aleagă o singură cursă sau pe ambele. Se vor face clasamente diferite pentru fiecare cursă- aproximativ 12 km, 400 m diferență de nivel

În aceeași zi, pentru cei care aleg să nu vină la Maial, vom avea și:

-Cursa Virtuală, cu începere de la ora 6, când veți alerga minimum 5 km și maximum numărul de km pe care îi veți putea parcurge într-un interval de 24 de ore, pe orice traseu doriți, cu grijă să respectați legile în vigoare și îndrumările autorităților. Pentru cursa online se vor face 2 clasamente: unul în funcție de lungimea traseelor alergate, altul în funcție de diferența de nivel înregistrată.

Ca și anul trecut, vă invităm pe toți participanții să fiți fundraiseri sportivi. Cum puteți face aceasta? Foarte simplu: vă înscrieți gratuit la competiție, prin completarea formularului de pe acest site, în perioada 18 martie-15 aprilie. Vă veți putea face un profil pe platforma Galantom- . Apoi, dumneavoastră puteți aduna, până în data de 15 mai, bănuți pentru asigurarea gratuității terapiilor acordate copilașilor și adulților cu dizabilități.

Pentru a vă fi validată înscrierea, e nevoie să strângeți:

-minimum 100 de lei, dacă doriți să aveți în kit tricou, număr (online pentru cei care participă la Cursa Virtuală și fizice pentru participanții la celelalte curse) și medalie,

-minimum 200 de lei, dacă doriți să aveți în kit tricou, număr (online pentru cei care participă la Cursa Virtuală și fizice pentru participanții la celelalte curse), medalie și legendarul pachet Zdrovit.

Clasamentele și premierile la cele 3 curse se vor face ținându-se cont de categoriile de vârstă și de sex.

Separat de aceste clasamente, se vor face un clasament și o premiere, în funcție de sumele pe care au reușit să le strângă fundraiserii, fără a se ține cont de vârstă și de sex.

Competiția cu prezență fizică:

cursa verticală și cursa nocturnă

Competiția virtuală:

probele de anduranță orizontală și de anduranță verticală

Proba de fundraising

.

ANDURANT SPRINT RAFAEL 2021

.

Aleargă. Donează. Susține.

Fiecare bănuț strâns vine împreună cu bucuria de a alerga și de a le oferi copiilor și adulților cu dizabilități șansa la gratuitatea terapiilor.

.

Înscrie-te acum!

.

INSCRIERE

Înscrierea este gratuită și se va face prin completarea formularului, începând cu data de 18 martie. După completare, mai este un mic pas: realizarea propriului profil de fundraiser-sportiv, unde veți putea aduna, până în data de 15 mai, fonduri din donații, pentru a ne sprijini să le asigurăm copiilor și adulților cu dizabilități accesul gratuit la terapii. Validarea înscrierii se va face după adunarea sumei minime stabilite (100 de lei fără pachet Zdrovit, 200 de lei cu pachet Zdrovit).

.

Prin completarea chestionarului îți dai acordul de a ți se face un profil de fundraiser pe platforma Galantom și îți asumi responsabilitatea de a respecta regulamentul competiției, legile în vigoare și recomandările autorităților pentru prevenirea răspândirii bolilor. De asemenea, prin completarea formularului declari că ești apt pentru alergarea pe care ți-o asumi și că renunți la orice pretenții de natură patrimonială sau morală față de organizatori pentru daune provocate de accidente sau alte pagube pe care le vei întâmpina sau le vei provoca în timpul competiției sportive din data de 22 si 23 mai 2021.

.

Înscrie-te acum!

E șansa ta să arăți că poți să fii mai bun, mai darnic. Suntem convinși că tu vei deveni un adevărat învingător pentru copiii și adulții cu dizabilități!

Aleargă doar prin locuri sigure, respectând regulile, normele și recomandările autorităților!

LISTA ALERGĂTORILOR ÎNSCRIȘI LA ANDURANT SPRINT RAFAEL

.

.

Tu știi pentru cine alergi?

Te invităm să pătrunzi într-o lume specială și să faci cunoștință cu cei pentru care vei alerga în 22 mai 2021.

.

Prezentare cauza fundației

.

Video de prezentare

.

Regulament

.

Vă recomandăm să citiți Regulamentul Competiției înainte de a vă înscrie! Pentru a vizualiza Regulamentul vă rugăm să apăsați butonul de mai jos.

Vizualizează Regulamentul Oficial al Competiției!

.

.

.

Vizualizează Clasamentul Final al Competiției Virtuale

Informații utile

Tot ce trebuie să știi despre competiție și desfășurare într-un singur loc.

.

Pentru competiția cu prezență fizică, locul de start este Maialul codlean.

Pentru competiția vituală, locul de start, precum și traseul, sunt alese de alergători.

Competiția cu prezență fizică începe în data de 22 mai 2021, la ora 17 (cursa verticală) și continuă la ora 21 (cursa nocturnă).

Cursa vituală începe în data de 22 mai 2021, la ora 6 și se încheie în data de 23 mai 2021, ora 6. În acest interval, fiecare sportiv își gestionează cursa cum dorește, cu condiția să alerge minimum 5 km. Cei care pot, sunt invitați să alerge cât mai mulți km.

Pentru competiția cu prezență fizică, se vor ridica în data de 21 mai, în intervalul orar 16-20, de la Coresi. De asemenea, vor putea fi ridicate kiturile și în ziua de 22 mai 2021, în intervalul orar 14:00-16:30, de la locul concursului.

Pentru competiția virtuală, kiturile vor fi trimise prin curier la destinatia aleasă de alergători, în cel mult 10 zile de la finalizarea competiției.

Pentru cei care reușesc să adune din donații minimum 100 de lei, kitul va conține tricou, număr (acesta va fi pus la dispoziție online pentru cursa virtuală), medalie, iar pentru cei care reușesc să adune din donații minimum 200 de lei, kitul va conține tricou, număr online, medalie și pachet Zdrovit.

Pensiunea Caraiman

Pensiunea Exotic

Hotel Serenity Resort

Pensiunea La Troiță

Pensiunea Puiu Popa

Sponsori și parteneri

.