Descrierea concursului Andurant Sprint Rafael, ediția a II-a, 20 iunie 2020

În acest an, Andurant Sprint Rafael va avea loc de la o respectabilă distanță fizică, dar de la o la fel de mare apropiere sufletească. Astfel, pentru că regulile nu ne permit să ne întâlnim încă în grupuri mari, am decis să organizăm de astă dată un Andurant de la Distanță, adică o competiție în care să îmbinăm din nou caritatea și sportul, fără să o vizităm pe bătrâna și frumoasa Măgură și fără să ne întâlnim fizic. Prin urmare, la această ediție vă invităm să fiți fundraiseri sportivi. Cum puteți face aceasta? Foarte simplu: vă înscrieți gratuit la competiție prin completarea formularului de pe acest site, în perioada 10-20 mai. Noi vă vom face un profil pe platforma Galantom, în dreptul proiectului nostru și vă vom trimite un link către acesta. Dumneavoastră puteți aduna, până în data de 10 iunie, bănuți pentru asigurarea gratuității terapiilor acordate copilașilor și adulților cu dizabilități. Apoi, cu începere de la ora 9, în data de 20 iunie, veți alerga minimum 5 km și maximum numărul de km pe care îi veți putea parcurge într-un interval de 24 de ore, pe orice traseu doriți, cu grijă să respectați legile în vigoare și îndrumările autorităților, în condiții de pandemie. Se vor face trei clasamente: unul în funcție de lungimea traseelor alergate, altul în funcție de diferența de nivel înregistrată și altul după sumele pe care veți reuși să le strângeți.

PROBA DE ANDURANȚĂ ORIZONTALĂ

PROBA DE ANDURANȚĂ VERTICALĂ

PROBA DE FUNDRAISING

.

ANDURANT SPRINT RAFAEL 2020

.

Aleargă. Donează. Susține.

Fiecare bănuț strâns vine împreună cu bucuria de a alerga și de a le oferi copiilor și adulților cu dizabilități șansa la gratuitatea terapiilor.

.

Înscrie-te acum

.

INSCRIERE

Înscrierea este gratuită și se va face prin completarea formularului. Prelungim perioada de înscriere până la data de 10 iunie! După completare, vi se va completa un profil de fundraiser-sportiv și veți putea aduna, până în data de 20 iunie, fonduri din donații, pentru a ne sprijini să le asigurăm copiilor și adulților cu dizabilități accesul gratuit la terapii.

.

Prin completarea chestionarului îți dai acordul de a ți se face un profil de fundraiser pe platforma Galantom și îți asumi responsabilitatea de a respecta regulamentul competiției, legile în vigoare și recomandările autorităților pentru prevenirea răspândirii bolilor. De asemenea, prin completarea formularului declari că ești apt pentru alergarea pe care ți-o asumi și că renunți la orice pretenții de natură patrimonială sau morală față de organizatori pentru daune provocate de accidente sau alte pagube pe care le vei întâmpina sau le vei provoca în timpul competiției sportive din data de 20 si 21 iunie 2020.

.

E șansa ta să arăți că poți să fii mai bun, mai darnic. Suntem convinși că tu vei deveni un adevărat învingător pentru copiii și adulții cu dizabilități!

Aleargă doar prin locuri sigure, respectând regulile, normele și recomandările autorităților!

LISTA ALERGĂTORILOR ÎNSCRIȘI LA ANDURANT SPRINT RAFAEL

.

.

Tu știi pentru cine alergi?

Te invităm să pătrunzi într-o lume specială și să faci cunoștință cu cei pentru care vei alerga în 20 iunie 2020.

.

Prezentare cauza fundației

.

Video de prezentare

.

Regulament

.

Vă recomandăm să citiți Regulamentul Competiției înainte de a vă înscrie! Pentru a vizualiza Regulamentul vă rugăm să apăsați butonul de mai jos.

Vizualizează Regulamentul Oficial al Competiției!

.

.

Informații utile

Tot ce trebuie să știi despre competiție și desfășurare într-un singur loc.

.

Locul de start, precum și traseul, sunt alese de alergători.

Competiția începe în data de 20 iunie 2020, la ora 9 și se încheie în data de 21 iunie 2020, ora 9. În acest interval, fiecare sportiv își gestionează cursa cum dorește, cu condiția să alerge minimum 5 km. Cei care pot, sunt invitați să alerge cât mai mulți km.

Kiturile vor fi trimise prin curier la destinatia aleasă de alergători, în cel mult 10 zile de la finalizarea competiției. Pentru cei care reușesc să adune din donații minimum 100 de lei, kitul va conține tricou, număr (acesta va fi pus la dispoziție online), medalie, iar pentru cei care reușesc să adune din donații minimum 200 de lei, kitul va conține tricou, număr online, medalie și pachet Zdrovit.

De data aceasta nu este cazul.

Sponsori și parteneri

.