Fii fundraiser alergător ! 

Fundraisingul sportiv este una dintre cele mai tentante modalități de a te pune în slujba aproapelui. De aceea, îți propunem să faci câțiva pași esențiali pentru a sprijini finanțarea de terapii, programe și servicii destinate persoanelor cu dizabilități. Pentru a face fundraising sportiv nu e nevoie să fii un atlet desăvârșit, ci doar să iubești mișcarea, natura și oamenii.

Ce ai de făcut? E foarte simplu:

1) Completează formularul de mai jos!

2) Ca să alergi în scop caritabil, ai două variante pe care le vom discuta: a) îți facem cursele publice pe site-ul nostru și le distribuim împreună pe rețelele de socializare, îndemnându-i pe oameni sa doneze în contul Fundației Rafael RO35 RNCB 0054 0901 1247 0001 BCR Codlea, cu specificația: “Aleargă pentru Rafael! Îl susțin pe alergătorul……..”; b) te îndrumăm să îți faci un profil Galantom, cu ajutorul căruia poți aduna fonduri pentru unul dintre proiectele noastre.

3) Nu ezita să ne vizitezi și să vezi ce se întâmplă cu bănuții strânși! Vino să îi cunoști pe copilașii și pe adulții care beneficiază de terapie și cu sprijinul tău! Permite-ne să promovăm și noi efortul tău și bucură-te din plin de ceea ce dăruiești!

Fă toate aceste fapte în mod voluntar, fără să aștepți niciun câștig material, economic sau politic! Vei vedea cum bucuria va clocoti în inima ce dăruiește și te vei minuna de rezultatele efortului tău! La fiecare vizită pe care ne-o vei face, vei culege fericirea din întâlnirea cu beneficiarii nostri, copiii și adulții cu dizabilități.

Fii prezent și oferă-le sprijin semenilor tăi!

Mesajul a fost trimis! Mulțumim de implicare!
A fost o eroare in trimiterea mesajului. Te rugăm să încerci din nou!