Echipa Atelierului Rafael

Anghel Emilia
Anghel Emilia
”Sunt la fundația Rafael de când s-a înființat. Sunt angajată la atelierul protejat; îmi place să lucrez, să cos de mână, să fac lumânări, să fac brățări și să ma distrez alături de colegi. Îi iubesc pe toți.”

E greu să descriem bucuria cu care Emilia mânuiește acul și ața, dar suntem siguri că ne vorbesc despre ea cutiutele, magneții și brelocurile pe care le realizează.

Ciolac Marian
Ciolac Marian
Comiza Ghiță
Comiza Ghiță
”Îmi place să lucrez la atelier și să fac lumânări.”

Implicat cu toată ființa în ceea ce face, Ghiță toarnă în formele pentru lumânări, atât ceară de cea mai bună calitate, cât și multă dăruire.

Dănila Erika
Dănila Erika
”Îmi place foarte mult să fac mărgele si sunt mereu dispusa să ofer ajutor. Sunt o fire foarte veselă.”

Știți acele mărgeluțe delicate, realizate cu multă migală? Erika este cea care are atât de multă răbdare să înșire frumuseți nebănuite pe fire de bucurie.

Lukacs Edit
Lukacs Edit
Muntean Claudiu
Muntean Claudiu
Neguț Iuliana
Neguț Iuliana
”Îmi place la fundație să pictez, să fac lumânări, să scriu, să decupez diverse, să mă ocup de oamenii care au nevoie de noi și să colaborez cu colegii.”

Pasionată de cusături, Iuliana dă viață textilelor și realizează sacoșe, șorturi, șervețele și multe alte produse ale priceperii sale.

Șerban Adrian
Șerban Adrian
”Îmi place foarte mult să lucrez la Atelier. Îmi place să fac lumânări, felicitări și medalii.”

Săritor și prietenos, Adi este un foarte bun coleg și un extraordinar om de echipă. Principala lui preocupare în cadrul atelierului este să imprime tricouri și e foarte încântat de ceea ce face.

Șerban Mariana
Șerban Mariana