Salvează 3,5% din impozit și oferă-l pentru o lume specială!

Dragă prietene!

Iată un alt an în care te invităm să construim împreună o lume specială, în care toți copiii să aibă șansa la o copilărie frumoasă, la o dezvoltare armonioasă și toți adulții, inclusiv cei cu dizabilități, să se simtă iubiți și valorizați.

 

Știm că nici ție nu îți este ușor în această perioadă. De aceea, tot ce îți cerem este să redistribui 3,5% din impozitul pe ven

itul tău pe 2022, către cauza noastră. Da, ne referim la acei bani care au ajuns la

 stat și așteaptă să intre în marele buget sau să sprijine o organizație non-guvernamentala. Tu decizi. Cum o poți face? Foarte simplu: prin completarea formularului 230. Durează doar două minute. Noi vom depune formularul completat de tine la ANAF și ajutorul tău va veni spre copilașii și adulții cu dizabilități, pentru ca NOI TOȚI să le asigurăm în continuare accesul gratuit la terapii și la programe.

Ai mai jos toate instrucțiunile de completare.

Pentru orice nelămurire, te rugăm să suni la numărul 0799 727 276 și să ne întrebi.

A. Descarci formularul 230 – CLICK AICI și îl printezi. Completezi cu pixul toate câmpurile libere din secțiunea “I. Date de identificare a contribuabilului” (inclusiv număr de telefon, adresă de e-mail) cât mai lizibil!

De asemenea, din secțiunea “II.  Destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează și funcționează în condițiile legii și a entităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private, conform legii”, poți alege să BIFEZI cu pixul a doua căsuță, privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ANI.

După aceasta, tot ce mai trebuie să faceți este să vă semnați în câmpul liber SEMNĂTURĂ CONTRIBUABIL.

După ce ai completat formularul poți:

  • Să îl depui personal la sediul ANAF de care aparții.
  • Să îl depui personal, să îl trimiți prin Poștă la sediul Fundației Rafael din Codlea (jud. Brașov), str. Libertății, nr. 22A.
  • Să îl trimiți scanat la adresa de e-mail: fundatiarafaelcodlea@gmail.com.
  • Sună-ne la numărul de telefon 0799.727.276 și cu siguranță găsim noi o variantă să intrăm în posesia formularului.

B. Mult mai simplus, online: apeși pe butonul de mai jos și vei intra pe site-ul www.formular230.ro , unde vei putea să completezi online formularul, vei putea semna electronic, fără să ai propria semnătură electronică (dacă utilizezi un telefon, o tabletă sau un laptop cu touchscreen).

După ce ai completat formularul, se va genera automat un pdf, care îți va fi trimis pe adresa ta de email și te rugăm să-l direcționezi pe adresa noastră de email: fundațiarafaelcodlea@gmail.com.

Prin completarea formularului, noi înțelegem că ești de acord să utilizăm datele EXCLUSIV în scopul în care au fost scrise, respectiv pentru a fi utilizate de ANAF în vederea redirecționării sumei reprezentând 3,5% din impozitul deja plătit de tine anul trecut către stat. Site-ul nu reține și nu prelucrează datele, ci doar le scrie pe formular, în format pdf. Formularele vor fi depuse la ANAF de Fundația Rafael, după ce tu le vei trimite prin email. Depunerea se va face online, organizația păstrând în condiții de siguranță formularele, pentru un eventual control din partea ANAF sau fizic, în funcție de disponibilitatea ANAF.

Completare online formular 230