O lume specială cu 3,5% de la tine!

Dragă prietene!

În acest an, mai mult ca oricând, avem nevoie de tot sprijinul tău. După un 2020 ciudat și dificil, sperăm într-un nou an bun pentru noi toți.

Știm că nici ție nu ți-a fost ușor în această pandemie. De aceea, tot ce îți cerem este să redistribui 3,5% din impozitul pe venitul tău pe 2020, către cauza noastră. Da, ne referim la acei bani care au fost deja luați de stat și așteaptă să intre în marele buget sau să sprijine o organizație non-guvernamentala. Tu decizi. Cum o poți face? Foarte simplu: prin completarea formularului 230. Durează doar două minute. Noi vom depune formularul completat de tine la ANAF și ajutorul tău va veni spre copilașii și adulții cu dizabilități, pentru ca noi toți să le asigurăm în continuare accesul gratuit la terapii și la programe.

Ai mai jos toate instrucțiunile de completare.

Pentru orice nelămurire, te rugăm să suni la numărul 0799 727 276 și să ne întrebi.

A. Descarci formularul 230 – CLICK AICI și îl printezi. Completezi cu pixul toate câmpurile libere din secțiunea “I. Date de identificare a contribuabilului” (inclusiv număr de telefon, adresă de e-mail) cât mai lizibil!

De asemenea, din secțiunea “II.  Destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează și funcționează în cindițiile legii și a entităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private, conform legii”, poți alege să BIFEZI cu pixul a doua căsuță, privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ANI.

După aceasta, tot ce mai trebuie să faceți este să vă semnați în câmpul liber SEMNĂTURĂ CONTRIBUABIL.

După ce ai completat formularul poți:

• Să îl depui personal la sediul ANAF de care aparții.
  • Să îl depui personal sau să îl trimiți prin Poștă la sediul Fundației Rafael din Codlea (jud. Brașov), str. Libertății, nr. 22A.
  • Să îl depui la una din companiile noastre partenere, în urna sigilată destinată formularelor cu 2 la sută (ex. Happy Cafe, Magazinul Second-Hand de lângă Axente,Magazinul de Materiale de Construcţii al doamnei Taropa, Magazinul de legume fructe din cartierul Măgurii-  GAVRO şi sala de fitness din Colorom).
  • Să îl trimiți scanat la adresa de e-mai: fundatiarafaelcodlea@gmail.com.
  • Sună-ne la numărul de telefon 0799.727.276 și cu siguranță găsim noi o variantă să intrăm în posesia formularului.

B. Redirecționezi online prin contul tău de pe Spațiul Privat Virtual de pe www.anaf.ro accesând secțiunea COMPLETARE DOCUMENTE FORMULARUL 230, iar la secțiunea DESTINAȚIA SUMEI REPREZENTÂND PÂNĂ LA 3,5% DIN IMPOZITUL ANUAL completați astfel: bifați Susținerea unei entități non-profit/unități de cult, scrieți la Codul de Identificare Fiscală: 22165271, Contul bancar RO35RNCB0054090112470001 și Denumire Enitate Fiscală: Fundația Rafael.

FOARTE IMPORTANT! Pentru a putea avea o evidență cu toate formularele care au fost redirecționate către noi, te rugăm să ne trimiți o copie scanată la adresa de mail: fundatiarafaelcodlea@gmail.com.
Dacă ați completat deja Formularul 230 în beneficiul altei organizații, puteți completa și atașa la formularul completat Anexa Formularului 230 – CLICK AICI