”Pentru că este a doua casă pentru mine. ”

Rahela, beneficiară

”Mie îmi place să merg la fundație pentru a socializa cu colegii mei și să învăț lucruri noi!”

Rodica, beneficiară

”Sunt o fată veselă și îmi place să îmi fac prieteni.  Îmi place să cânt, să dansez și să desenez.

Cel mai mult îmi place să merg la Rafael. Abia aștept ziua când merg la Rafael.”

Iulia, beneficiară

”Îmi place mult la fundație pentru că facem brătări și e fain”

Camelia, beneficiară

”Fundația Rafael mi-a adus foarte multe bucurii și sunt fericită că fac parte din acest colectiv. Și îmi place ce activități facem împreună.”

Alina, beneficiară

„Mă bucur tare mult ca există Fundaţia Rafael. Pentru mine, ca şi părinte, e foarte important că am puţin timp liber şi că mă pot bucura de progresele pe care le face Andrei (în limita posibilităţilor lui). Mulţumesc tuturor celor care se ocupa de ei şi ne oferă nouă, părinţilor, siguranţa că sunt bine acolo. Bucuria de pe chipul copilului meu că merge la Fundaţie spune tot: ştie că acolo se joacă, face logopedie, kinetoterapie, interacţionează cu ceilalţi copii, cântă etc. Este un plus faţă de ceea ce fac eu cu el acasa. Multumesc din suflet că existaţi!”

Bianca, mama a beneficiarului Andrei

„Fundaţia Rafael înseamnă pentru Rodica şi pentru mine o speranţă că şi cei cu dizabilitati pot fi ca toti ceilalţi oameni normali. De aceea, îi sfătuiesc pe toţi cei care au persoane cu dizabilităţi să le mai dea o şansă să vadă că şi ei pot fi ca oricare dintre noi.”

Olivia, sora beneficiarei Rodica

”Am o părere bună despre Fundaţia Rafael, băieţilor le face plăcere să participe la activităţi.”

Adriana, mama beneficiarilor Nelu și Cristinel

” Îmi place fundația Rafael deoarece aici David se dezvoltă armonios atât în privința kinetoterapiei, a logopediei cât și a terapiei făcute. Din 2015 este beneficiar al fundației, iar acest lucru l-a ajutat să evolueze: acum înțelege mult mai multe și este mai ușor atunci când comunicăm. Mulțumesc echipei fundației Rafael!”

Luminița, mama beneficiarului David