Având o frumoasă colaborare de câțiva ani cu firma AUTOCOMEXIM, de fiecare dată am apreciat preocuparea lor față de cauza fundației noastre. Răspunsurile prompte și dorința de a fi prezenți la acțiunile noastre, ne-au dat încrederea necesară că aceste colaborări vor fi de lungă durată. Anul acesta ne-am bucurat de o nouă colaborare, care a însemnat încă un pas spre a mai adăuga o experiență de neuitat.

Ne-a venit ideea să realizăm tricouri pentru voluntarii Rafael și pentru membrii echipei noastre, acestea fiind realizate de beneficiari în Atelierul Protejat Rafael și sponsorizate de firma AUTOCOMEXIM. Cât de frumos este să știi că există persoane pe care te poți baza, atunci când pornești la drum cu un simplu gând. Dându-i culoare și punându-l în practică, am realizat că a ieșit mai frumos decât ne-am închipuit.

A fost o bucurie că l-am avut alături pe Robert Potlog, prieten drag al fundației noastre, care ne-a sprijinit în realizarea acestora. Sigla frumos colorată a fost atașată pe fiecare tricou, acesta fiind purtat cu voioșie în ziua competiției caritabile. Fondurile obținute datorită sponsorizării vor fi folosite pentru continuitatea programelor de terapie din cadrul fundației noastre, de care beneficiază copiii și adulții cu dizabilități.

Ne-am simțit unici și îndragiți purtând sigla firmei AUTOCOMEXIM. Vă mulțumim pentru deschiderea, prietenia și încrederea pe care ne-o acordați cu fiecare ocazie de a crea împreună o lume specială pentru persoanele cu dizabilități.