teatru 4Ziua de 1 Iunie a fost sărbătorită în avans de copilașii Rafael, grație prieteniei cu care minunații actori ai Teatrului “Strada”: Silvian Duică și Iulian Ene, au răspuns invitației noastre. “Trei iezi cucuieți” e piesa cu care au fost delectați micuții noștri.

Fiind o zi frumoasă de vară în capricioasa primăvară de sfârșit de mai, am ieșit cu toții în curtea organizației și ne-am bucurat de soare, am trăit cu sufletul la gură aventura iezilor și ne-am bucurat de mișcarea fascinantă a păpușilor mânuite cu talent și cu drag de artiști.

Ce poate fi mai frumos decât să vezi zâmbete pe chipurile copiilor și să descifrezi satisfacția pe chipurile lor îngerești? Ce sunete sunt mai armonioase decât glasurile cristaline care își manifestă fericirea și ce recompensă poate fi mai mare decât împreunarea mânuțelor spre a aplauda prestația plină de farmec și de vitalitate a prietenilor noștri?

Mulțumim Teatrului “Strada” pentru sprijinul constant și necondiționat și pentru că pune preț pe calitatea trăirii fiecărui suflet!

La mulți ani tuturor! 🙂