Ești pregătit anul acesta de Oktobersfest? Te invităm să achiziționezi produsele făurite de beneficiarii noștri, bucurându-te de buna dispoziție din cadrul acestui festival. Din orice oraș ai fi, nu uita să te oprești la BRASOV! OKTOBERFEST se desfășoară în perioada 05-15 septembrie 2019. Muzica live, standurile cu meniuri delicioase, oamenii plini de voioșie și produsele lucrate manual îți vor stârni curiozitatea.

În Atelierul Rafael sunt angajați 12 adulți cu dizabilități. În fiecare an, Standul Rafael este prezent în cadrul acestui eveniment, iar din strangerea de fonduri, din vânzarea produselor, beneficiarii angajați primesc un salariu.

Produsele lucrate manual de beneficiarii Fundației Rafael sunt achiziționate de oamenii care trec pragul la Oktoberfest, pentru a descoperi, pe lângă distracție, și îndemânarea oamenilor speciali. Participăm cu drag și ne bucurăm de fiecare dată de deschiderea pe care o au organizatorii față de cauza fundației. Este minunat să vedem că oamenii apreciează efortul depus de persoanele cu dizabilități, în realizarea diferitelor produse.

Mulțumim organizatorilor și tuturor prietenilor, pentru oportunitatea de a fi prezenți!

Te invităm să accesezi pagina oficială OKTOBERFEST să afli detalii despre program: http://www.oktoberfestromania.ro/program-2019

Hai la OKTOBERFEST 2019!