medalii bucurieBucuria este trăirea care ne animă pe toți și ne dă putere chiar și atunci când simțim greutățile vieții lăsându-se mai apăsat pe ai noștri umeri. De aceea, suntem încântați să ne facem prieteni plini de vitalitate și care sunt mesageri ai bucuriei. Ce poate fi mai frumos decât să alergi prin natură, să fii alături de sute de tineri de toate vârstele, să lași soarele arămiu să-ți vegheze pașii alerți, iar la sfârșit papilele tale gustative să savureze mustul proaspăt stors din viile prahovene?

Dacă vă simțiți atrași de farmecul mișcării la sfârșit de septembrie, grăbiți-vă să vă înscrieți la Semimaratonul Bucuriei de la Urlați! Organizatorii tocmai au prelungit data limită a înscrierilor până la data de 23 septembrie. O veste excelentă pentru cei care au fost prinși zilele acestea de tumultul grijilor vieții și care încă nu s-au înscris!

În ziua de 30 septembrie, semimaratonul, crosul de 10 km, cursa familiilor, cursa copiilor și cursa fotoliilor rulante sunt doar câteva dintre provocările dedicate celor care savurează bucuria până la capăt. Pentru mai multe informații și pentru înscrieri, apăsați AICI și vă veți bucura alături de prietenii noștri!

Învingători veți fi toți cei care veți participa, căci sportul este cel care ne menține dinamici și sănătoși. Și, pentru că toți cei care trec linia de sosire sunt merituoși, vor primi din partea organizatorilor cele mai frumoase medalii, realizate, desigur, în Atelierul Protejat Rafael.

Le urăm succes organizatorilor și îi așteptăm pe plaiuri codlene. 🙂