Atelierul Protejat Rafael este locul în care își găsesc menirea profesională 12 persoane cu dizabilități din Codlea. Tranformarea lor din asistați în contribuabili e un proces extrem de complex și înseamnă mai mult decât ceea ce spun scriptele statului. În primul rând, înseamnă o creștere impresionantă a responsabilității personale, o bucurie imensă oferită de sentimentul utilității, o reechilibrare a stimei de sine, o trăire a egalității și o altă valoare oferită abilității.

E drept, încă e greu să fie menținute pe piață locuri de muncă destinate special acestor persoane, dar nu e imposibil, mai ales când avem alături agenți economici care manifestă responsabilitate socială. SCHAEFFLER ROMÂNIA este unul dintre prietenii noștri din domeniul economic. Prin sponsorizările oferite ne oferă încredere în reușita atelierului și în diversificarea ofertei economice pe care o prezentăm comunității.

Suntem încântați să realizăm împreună cu angajații cu dizabilități și cu multe abilități bijuterii, lumânări, decorațiuni, pe care cu multă bucurie să le oferim comunității