Asocierea Sanovita cu sportul montan este atât de firească, încât aproape că nu pot fi concepute separat. Ambele presupun stiluri de viață sănătoase care, de fapt, se intersectează, într-un mod cu totul și cu totul natural. Practic, kitul de viață și de concurs al fiecărui om și al fiecărui sportiv are nevoie de produse dintre cele mai sănătoase. Da, produsele Sanovita sunt esențiale pentru hrana campionilor, dar și pentru energia simplilor iubitori de munte și de sănătate. De aceea, ele sunt atât de iubite de alergătorii anduranți, iar cei prezenți la competițiile noastre de bucurie montană sunt dintre cei mai norocoși, pentru că Sanovita și-a confirmat și de această dată atașamentul față de cauza Rafael.

Ceea ce ni s-a părut impresionant în atitudinea celor de la Sanovita, este faptul că s-au gândit la fiecare dintre alergătorii prezenți la competiția noastră și nu au uitat să le acorde o atenție specială și campionilor de la cursa cea mai lungă și mai întunecată. Practic, ne-au transmis că stilul sănătos de viață te face învingător și că, atunci când ai câștigat luptele cele mai aprige, ai un motiv suplimentar să menții același stil energic de viață.

Mulțumim, Sanovita, pentru încă o dovadă de prietenie! Generozitatea ta este un pattern cu care e foarte plăcut să ne obișnuim.