Colaborarea cu salvatorii de la Serviciul Public Salvamont Brașov este una atât de firească pentru organizatorii de competiții montane, încât vine cumva automat, imediat după decizia de a mai lăsa să se nască încă o ediție. Bucuria cea mare este că prietenii noștri de la Salvamont, pe lângă multele intervenții pe care le au în zone dintre cele mai periculoase, își fac întotdeauna timp să vină la competițiile noastre, oferindu-ne siguranța că orice incident neplăcut apărut pe traseu va fi rezolvat cu promptitudine.

Și la această ediție a evenimentului Andurant Sprint Rafael am avut parte de sprijin, o adevărată desfășurare de forțe salvatoare având loc pe ambele trasee, mai ales că urcarea spre vârf era destul de alunecoasă (ca să nu mai vorbim despre coborârea extraconcurs), iar cea de-a doua cursă a fost una nocturnă.

Dumnezeu ne-a păzit de accidentări sau de alte incidente și ne-a dăruit și această frumoasă colaborare cu profesioniștii salvamontiști, care ne-au dat liniștea necesară pentru a organiza cât mai bine întregul eveniment.

Mulțumim!