Dragi prieteni,

Venim cu veşti bune precum păsările călătoare care se întorc acasă din ţările calde, aducând cu ele bucuria întoarcerii şi dorul de a fi acasă. Două chipuri noi şi frumoase au apărut în echipa Rafael: Andreea şi Graţiela, cărora le urăm cu toţii „bine aţi venit!”. Dar pe cât de frumoase sunt noile chipuri, pe atât de drag ne este chipul fostei noastre colege Andreea, kinetoterapeuta Rafaelului pentru mai bine de 2 ani de zile. Ea a ales să profeseze arta și știința de a-i face pe oameni mai sănătoși, mai voioși prin mișcare tocmai în iureșul Capitalei. Îi transmitem mult succes în tot ceea ce va face pe viitor și să nu uite niciodată că un colț din Sala noastră de Kinetoterapie îi va aparține mereu.
În altă ordine de idei, pădurea mov creşte cum vezi cu ochii şi…dai cu sapa…în aceeaşi măsură, şi coşurile cu cadouri de paşte „made by Rafael” se înmulţesc. I-am sărbătorit deopotrivă pe domnii şi pe domniţele de la Fundaţie în luna lui Marte.
Cu toate acestea, încercăm să nu uităm niciodată ce oameni buni ne înconjoară, fie ei voluntari sau parteneri, care, zi de zi, prin gesturi mici şi fapte mari, ne sunt alături. Datorită lor continuăm să credem cu tărie că DA, CHIAR PUTEM CREA O LUME SPECIALĂ începând cu inimile noastre, iar mai apoi cu comunităţile din care facem parte.

Cu drag,
Echipa Fundației Rafael

Citește newsletterul nostru pe Martie 2016 aici.