Primăvara din inima de Rafael

E încă iarnă și pandemie… Viscolul se strecoară pe străzi și prin suflete, iar fiori reci ne cuprind inimile. Ne e dor, atât de dor de vremurile acelea faine în care râdeam fericiți, ne îmbrățișam și nu tresăream când tușea cineva în preajma noastră! Trăim cu teamă și cu suspiciune, ne vedem online și ne facem cu mâna parcă din borcane. Cu toate acestea, nădejdea nu piere și știm că va veni primăvara, natura se va dezmorți și, mai devreme sau mai târziu, vom reveni la vremuri firești. Nu va mai fi la fel, pentru că oameni dragi nouă au plecat la Domnul în acest răstimp, dar ne vom ruga mereu pentru Cristi, Nelu și Marian și știm că ei sunt acolo unde nu există boală, necaz și dizabilitate, unde doar bucuria Dragostei Divine îi mângâie.

Veni-va și vremea reîntâlnirii. O așteptăm cu drag. Vrem să ne revedem, să glumim, să râdem cu poftă, să învățăm și să ne dezvoltăm împreună, în marea familie Rafael. Până atunci, ne încălzim sufletele în cadrul activităților terapeutice online. Am învățat să facem și asta, oricât de greu părea la început. Încercăm să luăm de la viață ceea ce ne oferă mai bun, chiar și în perioade grele. Ne-au crescut și abilitățile de utilizare a mijloacelor tehnice de comunicare, a crescut interacțiunea dintre familiile noastre și specialiști, simțim mai bine sufletele de dincolo de ecrane, ne explorăm interiorul și ne descoperim împreună.

Când ne vom revedea la fundație vom fi mai bogați și mai înțelepți, atât pentru ceea ce am asimilat și am interiorizat, cât și pentru că am învățat să apreciem viața, sănătatea, apropierea de ceilalți, ca pe niște daruri neprețuite.

Nu ne uitați nici voi! Suntem aici, în chiar mijlocul vostru. Vă arătăm pe facebook ceea ce facem, pentru că suntem fericiți să împărtășim cu toți cei care iubesc cauza Rafael modul în care ne dezvoltăm. Și voi aveți inimă de Rafael! Suntem o familie mare și ținem aproape. 🙂

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]