IMG_20171014_115832Maratonul Montan Rafael se află deja la a treia ediție. Ceea ce a pornit ca o idee caritabil-năstrușnică a reușit în doar trei ani să atragă simpatii și să aducă din ce în ce mai mulți prieteni dispuși să pună suflet, umăr și minte la ceea ce a ajuns azi această minunată competiție.

Pe măsură ce am crescut, am mai schimbat trasee, încercând să le îmbunătățim, unii dintre noi au plecat, alții au venit, dar spiritul a rămas același. Încercăm să le facem oaspeților noștri alergarea cât mai plăcută. De aceea, împreună cu prietenii noștri de la DTR Draexlmaier și în parteneriat cu Primăria Codlea și cu pompierii voluntari, am purces la îmbunătățirea traseului, fie prin mici amenajări, fie prin ecologizare, fie prin achiziționarea și confecționarea de băncuțe și mese, dintre care unele vor fi inaugurate în chiar ziua maratonului.

Așteptăm cu nerăbdare ziua de 21 octombrie 2017, când, la ora 9 fix, se va da startul unei competiții pe care cu toții o trăim la intensitate afectivă maximă, căci emoția organizării este egalată  doar de sentimentele pe care marea echipă Rafael (peste 350 de oameni care organizează, sprijină, aleargă) le are pentru cei care reprezintă sensul existenței organizației: persoanele cu dizabilități din Codlea și din împrejurimi.

Vă invităm și pe cei care încă nu v-ați înscris să vă bucurați de traseul și de zonele de relaxare și de picnic pe care voluntarii noștri și ai Draexlmaier DTR Codlea, împreună cu pompierii, le-au amenajat, special pentru fiecare dintre voi.

Să ne bucurăm de pădure! E un dar neprețuit.