Jocurile sportive sunt strâns legate de antica Olympia și de spiritul competitiv grecesc. În acele vremuri, sportivii alergau spre cinstirea zeilor și victoriile le erau dedicate acestora. Astăzi, când sportul a devenit foarte impregnat de tehnică și orientat spre performanțele cele mai mari, aproape că este uitat spiritul de început al acestor jocuri. Alergarea era și atunci la mare cinste. Din fericire, mai sunt și azi sportivi, donatori și sponsori care nu au uitat și nu au neglijat profunzimile vieții spirituale și prosociale. Da, avem și noi Olympia noastră, numită în latină Cidium, avem Olimpul nostru, care arată ca un urs în hibernare, prietenos deseori, dar și sălbatic uneori.

De asemenea, Olympus este mereu alături de noi, atât atunci când organizăm competiții sportive, cât și când, alături de beneficiarii noștri, ne străduim, zi cu zi, pentru ca viața copilașilor și a adulților cu dizabilități să fie mai bună și mai frumoasă.

În aceste condiții, iată-ne ajunși la cea de-a 3-a ediție a competiției Andurant Sprint Rafael. Sportivii noștri, alergători montani și nu numai, pe timp de zi și de noapte, au înfruntat asprimea minunată a muntelui, primind și energia lactatelor și a sucurilor Olympus. Asemeni marilor eroi antici, au învins obstacolele naturii și au reușit să ajungă la finish.

Prietenia și generozitatea oamenilor de la firma Olympus ne-au dat curaj și încredere, de-a lungul anilor și acum, să nu cedăm nici măcar o clipă, în lupta dificilă pentru integrare și menținere socială.

Mulțumim, Olympus!