okt2Masivul Tâmpa este și în acest an străjerul deja tradiționalului Oktoberfest, așa cum și standul Fundației Rafael stă de strajă bucuriei vizitatorilor celebrului festival. Zâmbitoare produse handmade, realizate în Atelierul Protejat Rafael de cei 12 angajați, până mai ieri asistați, de curând contribuabili, vă așteaptă cu drag să le admirați și să le cumpărați.

Ne găsiți negreșit într-o lume plină de culoare și îi veți întâlni acolo pe ai noștri dragi voluntari, zi de zi, chiar din acest moment și până când râuri de bere vor fi curs deja prin halbele dumneavoastră, adică până în 4 septembrie. E imposibil să nu îi reperați. Sunt frumoși, plini de bunătate și dornici să vă povestească despre cauza pentru care sunt acolo: să le fie de folos prietenilor nostri, ai tuturor, lor: adulților și copiilor cu dizabilități, dezvăluindu-vă măiestria cu care aceștia realizează încântătoare lumânări în cele mai creative forme și culori, bijuterii, brelocuri și alte obiecte de artizanat.

Bucurați-vă de aceste zile în care vara ne mai arată splendoarea ei, răcoriți-vă cu o bere sau cu o limonadă și treceți negreșit pe la standul nostru! Nu veți regreta. 🙂

 

 

Poza Delta