Și tu stai acasă? Ce bine! Avem timp citim, ba chiar le spunem povești copiilor, decupăm, lipim și creăm! Cântăm, dansăm, lucrăm și facem exact lucrurile pe care le făceam de obicei. Nu este nimic forțat, însă este bine de precizat, ca NOI să oferim cât mai multă atenție stării noastre de sănătate și a celor din jurul nostru, ținând cont de virusul prezent

Activitățile din cadrul Fundației Rafael nu au încetat în totalitate. Copiii și adulții cu dizabilități sunt stimulați de acasă de către specialiștii fundației participe atât individual, cât și în grup, la câteva dintre programele terapeutice, care se desfășurau la Centrele de Zi Rafael.  

Stimulând copiii cu dizabilități, ei reușesc continue pașii pe care i-au început, iar repetându-i cu folos, prin micile interacțiuni, își dezvoltă, treptat, abilitățile.

Imginează-ți împreună cu un copil, începi construiești, punând piesă cu piesă, o șină de tren. După două zile, reiei de unde te-ai oprit. Mai ai de pus multe piese, pentru a finaliza șina, dar nerăbdător, vrei să-i arăți deja trenul. Așa , trenul devine piesa principală, iar șina rămâne nefinalizată. Cum va porni acest tren la drum, dacă șina nu e stabilă? De aici și importanța fiecărui pas, pe care specialiștii noștri îl realizează alături de copiii cu dizabilități. Nu sari, nu îți iei având și nu treci peste pașii cei mai importanți spre dezvoltare. Așadar, zilele acestea sunt importante pentru toți copiii și adulții cu dizabilități! 

De aceea, te invităm, accesezi platforma GALANTOM, afli informații despre cum poți dona pentru ceea ce meșteresc de acasă copiii cu dizabilități Cel de al doilea proiect de pe platformă, face parte din campania “Dăruiește talentul sau pasiunea ta”. 

Click pe link – https://fundatiarafael.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=11780

Ei meșteresc pentru tine, iar TU poți dona pentru ei! Prin strângerea de fonduri, TU le oferi accesul gratuit la terapiile necesare

Îți mulțumim și îți dorim sănătate!  

Cu drag,  

Echipa Fundației Rafael.