Autorul articolului: Iulia Dănilă

În data de 20 iunie a avut loc cea de a doua ediție a evenimentului sportiv caritabil Andurant Sprint Rafael, un concurs de alegare montană al cărui principal scop este strângerea de fonduri necesare pentru susținerea terapiilor copiilor și adulților cu dizabilități. Organizarea unui eveniment de o asemenea amploare implică o multitudine de resurse materiale, financiare și umane și deci sponsori dornici să susțină cauza noastră și să ne ofere un sprijin financiar, atât de necesar. Printre sponsorii constanți și de încredere se numără și firma Lingemann. 

Lingemann este un partener constant și de nădejde, deschis și dornic să mențină o colaborare fructoasă care durează de câțiva ani, implicându-se și în alte acțiuni, diferite față de evenimentul Andurant Sprint Rafael. Datorită deschiderii, flexibilității și atitudinii pozitive dovedite,o parte dintre beneficiarii fundației au avut șansa de a merge în cadrul companiei pentru a efectua un stadiu de practică care a durat câteva luni. În urma acestei acțiuni, persoanele cu dizabilități au înțeles ce ar însemna să fi integrat pe piața liberă a muncii, să lucrezi într-o companie alături de oameni fără dizabilități și mai ales să îți duci  sarcină la bun sfârșit cu grijă, atenție și pricepere. 

Colaborarea din acea perioadă a fost un real folos și credem că am promovat în acest fel diversitatea și flexibilitatea și am acumulat informații de care cu siguranță ne vom folosi în viitor. Pentru că ne-am dorit să le oferim o răsplătă bine meritată care să răscumpere sprijinul financiar oferit, sigla firmei Lingemann a fost imprimată pe tricoul Andurant. Cu ajutorul sprijinului financiar oferit, am reușit să promovăm atât imaginea Fundației Rafael, cât și a firmei Lingemann, demonstrând că a avem o colaborare benefică, bidirecțională și simetrică, în care ambele organizații sunt răsplătite pentru efortul depus și deschiderea demonstrată.

Ne dorim ca atât Fundația Rafael, o fundație dedicată semenilor și comunității, cât și partenerii și sponsorii noștri să fie vizibili, puternici, demonstrând că fiecare individ este acceptat, înțeles și iubit. 

    Colaborarea cu Firma Lingemann dăinuie peste timp și ne demonstrează încă o dată că: Unde-s doi, puterea crește”.