În data de 20 iunie, Fundația Rafael a organizat evenimentul sportiv caritabil Andurant Sprint Rafael, evenimentul ajungând la cea de a doua ediție. Pentru a planifica și implementa un astfel de eveniment este nevoie de multe idei, energie, timp și oameni implicați care să ne susțină moral și financiar. Sponsori sunt nelipsiți din organizarea acțiunii, sprijinul lor este de neprețuit și fără altruismul și dăruirea lor nu am reuși. 

Printre sponsori de nădejde pe care ne putem baza ori de câte ori este nevoie și care ne-au sprijinit și cu ocazia acestui eveniment se află și Firma Draexlmaier, firmă cu care avem o colaborare trainică și îndelungată, aceasta implicându-se și în alte evenimente caritabile.

Datorită acestei colaborări, câțiva beneficiari au participat la un stadiu de practică, având șansa să iasă din mediul protejat și căldura ocrotitoare oferită de fundație. Au văzut în acest fel cam ce ar însemna să lucrezi într-o firmă, au ieșit din zona lor de confort și au interacționat și cu alți oameni. Această companie, este un partener prezent anual la toate evenimentele caritabile, ne sprijină în colectarea a cât mai multor formulare 3,5%, ajutănd astfel fundația să-și continue activitatea sau oferind sponsorizare cu ocazia unor evenimente speciale cum este Paștele sau Crăciunul. 

Efortul și implicarea firmei sunt demne de luat în seamă pentru că dovedesc că angajații lor sunt anduranți, nu redundanți, determinându-i să alerge în cadrul evenimentului Andurant Sprint Rafael.

Pentru ai răsplăti, sigla lor este mereu imprimată pe tricourile purtate la diferite evenimente, ne dorim ca în acest fel atât Fundația Rafael, cât și firma lor să aibă vizibilitate publică, să promovăm și să păstăm o colaborare trainică și fericită, bazată pe încredere și sinceritate, benefică pentru ambele părți.

Altruismul, dăruirea și dedicarea celor de la Draexlmaier, demonstrează că: Dăruind vei dobândi.