Femeia din viața ta!

Cu pași repezi și cu multă bucurie, vine tot mai aproape de noi data de 8 martie. O zi frumoasa, în care celebrăm cu drag femeia.

De-a lungul anilor, mai exact din 1977, data de 8 martie a înseamnat sărbătorirea femeii în toate planurile în care aceasta și-a făcut simțită prezența: social, politic, economic, etc. Revenind la zilele noastre, folosim în continuare aceasta zi pentru a le aminti femeilor din viața noastră de cât de mult valoreaza pentru noi.

Fie ca este vorba de mama, de soție, soră sau prietenă, dacă dorim să îi aducem un zâmbet pe față, putem alege să îi dăruim dragostea noastră însoțită de un mic cadou.
În cazul în care ești în căutarea darului frumos, poti intra la secțiunea magazin, unde vei găsi înșirate daruri minunate pentru femeia din viata ta. Fie ca alegi să personalizezi un șorț, un tricou sau poate o sacoșă sau alegi sa surprinzi momentele perfecte din viața voastră cu un tablou canvas, dă-ne de știre și noi te vom ajuta cu mare drag!

Arată-i prin daruri cu semnificație cât de mult înseamnă pentru tine! Astfel, pe lângă zâmbetul imens de pe fața ei, vei susține locurile de muncă a opt persoane cu dizabilități angajate în cadrul Atelierului Rafael.

Noi vă urăm:

La multi ani, femei!