Unul dintre sponsorii care au oferit consistență și culoare evenimentului Andurant Sprint Rafael este Echilibrescu. Ne-am bucurat să auzim că vom primi pentru alergătorii noștri 2 balance board-uri, dar nu știam cât de impresionați vom fi de design-ul și de calitatea lor. Deschiderea pachetelor a fost o extrem de plăcută surpriză, mai ales că ambele erau personalizate. Având atât de mulți alergători premianți, am decis să le oferim celor care au obținut rezultatele cele mai bune la cele 2 curse (verticală și nocturnă), cumulativ.

Astfel, fericiții câștigători ai premiilor Echilibrescu sunt Mihaela Pasăre, la feminin, și Dumintru Nicu Costinel, la masculin.

Multumim, Echilibrescu, o firmă care nu doar sponsorizează, ci dăruiește, prin asta înțelegând că am simțit cât suflet a pus în ceea ce ne-au oferit.

Bucuria sportivilor anduranți și fundraiseri este și bucuria noastră și, mai ales, a beneficiarilor noștri, adică a copilașilor și adulților cu dizabilități, care, grație tuturor celor care s-au implicat în acest eveniment, vor beneficia în continuare de acces gratuit la terapii.