Colaborarea Fundației Rafael cu DRÄXLMAIER Group este atât de veche, încât ar trebui să săpăm mult pentru a-i găsi rădăcinile. Ceea ce, însă, știm cu siguranță este motivația parteneriatului de care ne bucurăm: implicarea socială.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni am fost sprijiniți de companie în organizarea Maratonului Montan Rafael, iată că în 3 noiembrie un alt proiect a luat ființă. De data aceasta obiectivele comune au vizat atât dotarea Școlii Gimnaziale nr. 3 din Codlea cu material didactic (mulaj, microscop, truse medicale, table), cât și încurajarea spiritului civic al elevilor, știut fiind că formarea caracterelor e cel puțin la fel de importantă ca dezvoltarea cognitivă.

Așadar, mai mulți elevi au învățat cum se intervine în situații în care ar fi nevoiți să acorde primul ajutor, iar colegii lor, împreună cu voluntari ai DRÄXLMAIER Group și cu beneficiari ai Fundației Rafael, au ecologizat zona Maial.

Bucuria de a fi parteneri în proiecte cu companii care îmbină responsabilitatea socială cu forța economică ne potențează încrederea în reușita misiunii pe care simțim că o avem în comunitate: aceea de a fi acolo unde e nevoie de noi, de a contribui la binele comun și de a implica persoanele cu dizabilități în acțiuni care să le ofere sentimentul că, la rândul lor, își ajută semenii, integrându-se prin altruism și implicare.

Mulțumiri și felicitări DRÄXLMAIER Group și voluntarilor săi inimoși, felicitări elevilor și cadrelor didactice care s-au implicat și salutări cu drag beneficiarilor Fundației Rafael, care au dat din nou dovadă de dăruire și de spirit cetățenesc!