Autorul articolului: Iulia Dănilă

În data de 20 iunie, Fundația Rafael a dat viață cu drag, pasiune și speranță celei de a doua ediții a evenimentului sportiv caritabil Andurant Sprint Rafael. Ca orice  eveniment de mare amploare, organizarea acestuia a presupus timp, energie și efort, dar și sponsori de nădejde, pe care știm că ne putem bizui, ori de câte ori avem nevoie.  

Printre sponsorii strașnici  se numără și firma Zdrovit, care este un susținător constant al cauzei Rafael. Sponsor încă de la prima ediție a evenimentului Andurant Sprint Rafael, dar și în cadrul Maratonului Montan Rafael, au oferit pachete cu suplimente nutritive, vitamine și produse farmaceutice, care au fost dăruite cu drag tuturor sportivilor, care au alergat cu devotament.

Firma Zdrovit este foarte dedicată cauzei Rafael, făcându-si deja o tradiție ca la toate competițiile caritabile să ofere aceste pachete generoase. Pachetele  sunt un plus pentru toți și un factor motivator pentu participanți, numărul acestora, crescând de la an la an. Fără sprijinul firmei Zdrovit ar fi greu să organizăm acest eveniment. Dărnicia, flexibilitatea și deschiderea acestei firme, îi ajută pe sportivii participanți la eveniment să își refacă forțele după cursa lungă, solicitantă și istovitoare. Cu toții știm că o viața echilibrată a unui om care iubește sportul și dinamismul se întreține prin mișcare, atenție la alimentație, dar și suplimente nutritive adecvate care să le ofere doza de energie și vitalitate atât de necesară în această cursă palpitantă și câteodată istovitoare a vieții.

Sportivii sunt încântați de faptul că prin efortul lor susțin gratuitatea terapiilor copiilor și adulților cu dizabilități, învață astfel să facă fapte bune și să fie mai atenți la nevoile semenilor lor, iar recompensa primită în dar, le amintește faptul că orice faptă bună este valorizată, apreciată și răsplătită.Sprijinul firmei Zdrovit este de neprețuit și este nevoie de cât mai multe astfel de exemple de dărnicie, mărinimie și flexibilitate.

 

Această companie farmaceutică este cu siguranță adepta zicalei: O minte sănătoasă într-un corp sănătos” și cu toții știm că putem avea o viață împlinită dacă găsim echilibrul dintre trup, minte și suflet și ne dezvoltăm un comportament care să scoată în evidență, grija, acceptarea și iubirea tuturor semenilor noștri.  

    Sprijinul și susținerea constantă a unor companii, deschise, darnice și devotate precum Zdrovit, ne demonstrează încă o dată că: Dar din dar se face rai.