Nu mereu ne dăm seama cât de simplu este să ajutăm. Ce înseamnă binele? De ce nu costă nimic să faci bine aproapelui tău? Pentru că bunătatea vine din suflet, iar dacă sufletul tău este bun, binele făcut va fi întotdeauna cu folos.

Puteți fi alături de Fundația Rafael prin completarea Formularului 230, iar 2% din impozitul pe venit va fi direcționat către copiii și adulții cu dizabilități. Mai exact, cu suma strânsă, specialiștii noștri oferă servicii în cadrul fundației, iar datorită programelor terapeutice, serviciilor de kinetoterapie, programelor de stimulare senzorială, dezvoltare cognitivă, consiliere, socializare, orientare școală și vocațională, copiii și adulții cu dizabilități vor reuși să-și formeze un mod de viață mai independent și mai bun. Ce bine se simt beneficiarii atunci când reușesc să ducă la bun sfârșit un obiectiv propus! Cât de încurajator este pentru un copil să-i spui că a reușit să picteze atât de frumos, bucuros fiind că alături de colegi a reușit să termine opera lui de artă!

Ne apropiem de finalul campaniei de 2% și vrem să facem cât mai cunoscut faptul că donând atât de puțin, pentru ei înseamnă atât de mult. Până în data de 25 mai se mai pot depune Formularele 230.

Vă reamintim că în Codlea puteți depune formularul completat la una dintre companiile noastre partenere, în urna sigilată destinată formularelor cu 2% : Happy Cafe, Magazinul Second-Hand de lângă Axente, Magazinul de Materiale de Construcţii al doamnei Taropa, Magazinul de legume și fructe din cartierul Măgurii – GAVRO şi sala de fitness din Colorom. Bineînțeles, îl puteți trimite și scanat la adresa de e-mail: fundatiarafaelcodlea@gmail.com.

Accesați pagina noastră web: http://fundatiarafael.org/2-la-suta/ și puteți descărca formularul 230.