Livezile Dobrinoiu sunt izvoare de energie pentru alergători și nu numai, grație fructelor proaspete și sucurilor delicioase, depozitare ale sevei vitaminizante și savuroase, extrase din pământ de pomi și prelucrate după rețeta divină, de natura însăși.

Gustând fructele din Livezile Dobrinoiu, e imposibil să nu-ți amintești reflecțiile lui Andrei Pleșu, consemnate în Jurnalul de la Tescani: Să mergi printr-o livadă. Să-ți apară dinainte un pom plin de fructe roșii. Să culegi unul și să muști. Să simți gustul splendorii, carne vegetală, sucuri și miresme. Să regăsești în tine bucuria preistorică a celui dintâi culegător: stupoarea și apoi desfătarea lui fără margini. În definitiv, aflându-se față în față cu o femeie care ținea în mână un fruct, Adam a poftit fructul.

Ne bucurăm să-l cunoaștem pe Emanuel, patronul firmei. De la prima ediție ne-a sărit în ajutor. Am înțeles și am apreciat de atunci solidaritatea oamenilor care iubesc muntele și mișcarea. El însuși alergător și apropiat al competițiilor sportive montane, a testat, desigur, satisfacția de a mușca din savuroasele fructe și de a te bucura de deliciile și de energia lor.

Mulțumim pentru o prietenie de durată și pentru că, an de an, alergătorii Rafael se vitaminizează cu fructele provenite din Livezile Dobrinoiu!