27781137_1821324944569053_306955854_n

Ne bucurăm să avem alături prieteni dragi dispuși oricând să vină în sprijinul copiilor și adulților de la Centrul de Zi Rafael și Centrul de Zi pentru Copii – Rafael. Bucuria de pe chipul beneficiarilor noștri este atât de mare, încât cu greu dispare și nu trece neobservată. Acest lucru se întâmplă datorită dumneavoastră.

Cel puțin de două ori pe an ne trece pragul prietenul nostru Kees den Hertog, împreună cu echipa lui. Ei le-au oferit beneficiarilor noștri cozonaci, ceai și biscuiţi, asigurând  gustarea de la ora prânzului a adulților. Copiii au primit păpuși drăgălașe  îmbrăcate în haine croșetate cu mare drag.

Pentru siguranța celor 12 persoane cu dizabilități care sunt angajate în Atelierul nostru Rafael, Kees den Hertog și echipa lui au dăruit scaune, pe care beneficiarii vor sta liniștiți și vor lucra cu mult spor, materiale pentru birou și produse pentru curățenie. Este minunat să lucrezi atunci când oameni atât de frumoşi dăruiesc din suflet și contribuie la integrarea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități în societate.

Mulțumim, Stichting Manna voor Roemenië ! Suntem încântaţi şi recunoscători de fiecare dată când ne vizitaţi.

Asteptăm cu drag să ne revedem!