Cu drag, pentru copiii Rafael

La fel cum în pământul acoperit de zăpadă încolțește iarba, cum viața freamătă fericită în muguri, în miezul Fundației Rafael mustește dorul de a ne reîntâlni și de a ne relua și fizic activitatea. Online, ne bucurăm  de ceea ce ne putem oferi unii altora, dar tot nu e ca atunci când ne dezvoltam împreună, atât jucându-ne serios, cât și făcând terapie sau participând la activități educative cu zâmbetul pe buze.

Știm, știm, simțim că va veni acea clipă a reîntâlnirii… Ne pregătim pentru ea și suntem atât de nerăbdători! Azi avem chiar o veste minunată pentru noi toți. Danny Kommer, prietenul nostru, un meșter cu suflet cald și bun, a dat viață unui proiect la care lucram de ceva timp și a creat, în marea sală a centrului, două minunate spații pentru activități: unul în care copiii se pot juca și pot învăța, unde participă la terapii, iar altul destinat exclusiv consilierii individuale și terapiei limbajului. Specialiștii noștri au fost nerăbdători să le împodobească, în speranța că în curând vor veni copilașii.

Toate acestea au fost posibile grație sprijinului financiar oferit de organizația Hope 4 Kids și de Claudia Neciu, fundraiserul alergător, cu aripi nevăzute, dar atât de prezente, care nu uită nicio cauză bună, alături de donatorii care i-au sprijinit efortul. Le mulțumim tuturor pentru dăruirea lor! Copilașii vor fi fericiți.

Acum poate veni primăvara! Centrele de zi și sufletele ne sunt primenite.