Nici nu am publicat bine proiectul nostru și Claudia s-a și înscris pentru a le oferi beneficiarilor noștri altruismul său și al prietenilor cu care a fost dăruită. Prin urmare, avem un prim fundraiser-alergător pentru cauza noastră: înființarea de cabinete în care persoanele cu dizabilități să beneficieze de terapii gratuite. E un început minunat și promițător! Ce se va întâmpla mai departe? E simplu: Claudia va alerga, iar susținătorii ei vor dona, oricât vor dori, în conturile Fundația Rafael RO35 RNCB 0054 0901 1247 0001 BCR Codlea (lei), RO08RNCB0054090112470002 (euro) sau direct la sediul nostru din Codlea, str. Libertății, nr. 22A. Donatorii vor specifica în formularul pentru transfer bancar: “Aleargă pentru Rafael! O susțin pe alergătoarea Claudia”.

Pentru a ne cunoaște mai bine, donatorii sunt rugați să completeze formularul de pe pagina http://fundatiarafael.org/alerg-pentru-rafael/.

Îi mulțumim Claudiei pentru dragostea ei față de semeni, pentru că i-a ales pe copilașii și adulții Rafael ca baneficiari ai efortului ei și îi urăm picioare ușoare ca să-i poată purta pe creste de munte inima ei mare!

Noi vă vom ține la curent cu evoluția strângerii de fonduri și cu stadiul implementării proiectului. De asemenea, puteți căuta informații despre proiect accesând link-ul: http://fundatiarafael.org/alearga-si-sau-doneaza-pentru-cabinetele-de-terapie-destinate-copiilor-si-adultilor-cu-dizabilitati/.