Catalogul de Crăciun este pregătit pentru voi!  Produsele minunate făurite de persoanele cu dizabilități pot fi cumpărate de la sediul fundației sau le puteți achiziționa de la magazinele partenerilor noștri din Codlea (Magazinul Fructe si Legume GAVRO, Cofetăria Saray, florăria Amazing Flowers, cafeneaua Happy Cafe) sau din Brasov (Băcănia lui Tomiță și Evokinetic).

Prin achiziționarea produselor realizate în Atelierul Rafael, oferiți șansa unui loc de muncă pentru 10 persoane cu dizabilități, dar și contribuiți la eforturile Fundației Rafael pentru integrarea socială și profesională a persoanelor cu dizabilități în comunitate.

Oferiți celor dragi cadouri speciale!

Pentru comenzi sau mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la adresa de mail: fundatiarafaelcodlea@gmail.com sau la numărul de telefon 0799.727.276.

De asemenea, vă invităm oricând doriți să ne vizitați la Centrul de Zi de pe Str. Libertății, Nr. 22A din Codlea, pentru a face cunoștință cu beneficiarii noștri și pentru a afla mai multe despre serviciile oferite cu scopul îmbunătățirii vieții acestora.