Marius Cătălin Florea s-a decis să alerge 100 de km pentru copiii și adulții cu sindrom Down sau cu autism. Cu mult curaj, într-un timp atât de scurt,  în  data de 2 aprilie, de Ziua Constientizării Autismului, Cătălin s-a hotărât să alerge și să strângă donatori care să contribuie la susținerea  terapiilor și a programelor educaționale derulate în cadrul celor două Centre de Zi Rafael.

Fiind motivat și cu drag de oameni, el își dorește să sprijine și să ajute oricând, de aceea timpul este prețios. Abia așteptăm să-l cunoaștem mai bine, mai ales că a fost prompt și nu a dat înapoi.

Noi nu ne-am oprit aici! Fundația Rafael s-a înființat acum 11 ani, în Codlea, iar datorită programelor și activităților desfășurate de specialiștii noștri, persoanele cu dizabilități din localitate și împrejurimi beneficiază de asistență și terapie. În prezent, avem două Centre de Zi Rafael, unde vin zilnic copii și adulți cu dizabilități și un Atelier Protejat Rafael, în cadrul căruia 12 persoane cu dizabilități sunt angajate și lucrează produse manual. De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat armonios și reușim în continuare să creștem cu sprijinul oamenilor deopotrivă lui Cătălin și a celor care sunt dispuși să doneze și să-l susțină.

Puteți face donații în contul Fundației Rafael: RO35 RNCB 0054 0901 1247 0001 BCR Codlea, cu specificația: „Aleargă pentru Rafael! Îl susțin pe alergătorul Cătălin”.

Donând 20 lei pentru 1 km, puteți rezerva câți km doriți, susținându-l pe alergătorul nostru în parcurgerea celor 100 de km pentru semenii noștri. Începe acum!

Îți dorim mult succes, Cătălin!

Ești gata să donezi pentru ei? Cătălin este pregătit să alerge!