Și a fost balul caritabil și au fost multe inimi de Rafael… Conacul lu’ Bebe s-a umplut de bucuria oamenilor de a fi alături de persoanele cu dizabilități asistate de Fundația Rafael. Fie înainte, fie în timpul petrecerii și chiar după bal, mulți codleni, brașoveni și nu numai, au răspuns “prezent” invitației noastre, fie că au reușit să ajungă la bal sau nu. Oamenii s-au distrat și au fost generoși, căci ce altceva poate fi mai născător de bucurie decât gândul bun transformat în fapte pe măsură?

Prezentat magistral de Cornelia Crevean, evenimentul a avut în program muzică de calitate, grație formației “Noroc” și doamnei Ioana Bozga, multă voie bună și o super licitație coordonată de Mircea Andrei.

S-au strâns, ca taxă de participare, 7800 lei, s-a primit și o donație de 1000 lei, la licitația produselor realizate în Atelierul Protejat Rafael s-au obținut 3840 lei, iar la tombolă 1137 lei. În total: 13.777 lei. Scăzând cheltuielile de 3794 lei au mai rămas 9983 lei.

Suma va fi utilizată pentru derularea programelor de recuperare și de integrare socială derulate cu cele 72 de persoane cu dizabilități pe care le avem în grijă.

Le mulțumim sponsorilor noștri: Reinert, Peneș, Legume-Fructe Florin, Jidvei, Lingemann, Delaco si Conacul lu’ Bebe.

De asemenea, le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit acum și zi de zi și care ne sunt aproape în tot ce facem!