Proiectul nostru este simplu: începe cu un alergător care își asumă să parcurgă 1000 de km pentru a strânge fondurile necesare sprijinirii gratuității terapiilor și programelor de dezvoltare destinate celor peste 90 de copii și adulți cu dizabilități asistați de Fundația Rafael. El aleargă, oamenii cu suflete caritabile donează. Pentru fiecare kilometru alergat poate fi donată o sumă de 25 de lei sau 5 euro, dar fiecare bănuț contează, astfel că pot fi donate sume mai mari, care să rezerve în contul moral al donatorilor mai mulți kilometri, ori sume mai micuțe, care să nu acopere neaparat un kilometru. Contează dragostea cu care este oferită orice sumă.

Acestui alergător i se pot alătura și alți atleți-fundraiseri care să convingă prin dăruirea lor și mai mulți donatori, generând o emulație a binelui și a generozității care să le ofere celor implicați sănătate a trupului și a sufletului, alături de satisfacția binelui ce răsare în fiecare dintre noi.

Vrei să fii alergător-fundraiser voluntar ori să fii unul dintre generoșii donatori? Completează unul dintre cele două formulare și noi te vom contacta în cel mai scurt timp. Donatorii vor putea să ofere sumele fie direct, la sediul fundatiei, în Codlea, strada Libertății, nr. 22A, fie prin transfer bancar în conturile RO35 RNCB 0054 0901 1247 0001 BCR Codlea (lei) sau RO08 RNCB 0054 0901 1247 0002 BCR Codlea (euro), fie prin PayPal, cu specificația: “Aleargă pentru Rafael! Îl susțin pe alergătorul…”!

Dragii noștri! Nu e nevoie să facem și alte minuni! Dragostea e suficientă. Alergați și/sau donați doar dacă simțiți această minune. Nu oferiți mai mult decât puteți! Fiecare bănuț și fiecare metru alergat sunt pline de semnificații sufletești dintre cele mai înalte. Dăruiți din tot sufletul sau mai așteptați! Dumnezeu ne oferă multiple căi de a ne manifesta iubirea față de aproapele nostru.