Centrele de zi în care desfășurăm activități cu cei peste 100 de beneficiari cu dizabilități ai Fundației Rafael au în prezent un spațiu suficient, dar necesită o recompartimentare, astfel încât să se combine diverse tipuri de terapii individuale și de grup. De aceea, ne-am propus să ridicăm pereți din termopan și să izolăm podeaua, pentru ca un cabinet și un spațiu pentru terapie prin joc să le ofere copiilor și adulților confortul necesar eficienței terapiilor.

Avem nevoie, pentru delimitarea celor două spații destinate terapiilor, de minimum 9000 de lei. Ne-am gândit să facem din nou apel la spiritul caritabil al prietenilor noștri alergători și/sau donatori. Astfel, cei care doresc să alerge pentru cauza noastră își vor putea găsi propriii susținători și vor direcționa efortul altruist al acestora spre obiectivul nostru, prin încurajarea donării unei sume, la alegerea fiecăruia, în conturile Fundația Rafael RO35 RNCB 0054 0901 1247 0001 BCR Codlea (lei), RO08RNCB0054090112470002 (euro) sau direct la sediul nostru din Codlea, str. Libertății, nr. 22A. Donatorii vor specifica în formularul pentru transfer bancar: “Aleargă pentru Rafael! Îl susțin pe alergătorul…”.

Oricare dintre bunii noștri prieteni, mai vechi sau mai noi, poate fi fundraiser-alergător sau donator, completând unul dintre cele două formulare de pe pagina http://fundatiarafael.org/alerg-pentru-rafael/, alergând și căutând donatori sau, pur și simplu, donând pentru cauza Rafael și susținând efortul unuia dintre alergători.

Vă vom ține la curent cu evoluția strângerii de fonduri și cu cea a implementării proiectului.