Copiii, continua revelație

Copiii, continua revelație  Ce poate fi mai emoționant decât să vezi inocenta iubire de aproapele cu care sunt înzestrați copilașii? Trăim în grabă, trecem peste cele esențiale cu viteză, pentru a patina apoi consumând balastul de temeri și de expectanțe negative, de știri care ne golesc de conținut și de energie, lăsându-ne triști și obosiți.

Cea de-a VII-a ediție a Maratonului Montan Rafael, un festival al bucuriei de a dărui

Se simte miros proaspăt de toamnă, de mere coapte și de struguri iubitori de soare. Doar privindu-le, simți aroma mustului și o nerăbdare plăcută tremură printre glandele gustative.... De asemenea, freamătul cuprinde picioarele alergătorilor, micromișcările musculare generate de amintirile competițiilor montane trecute pornind deja, inconștient, antrenamentul pentru maratonul pe care-l așteptăm cu toții: Rafael.

Alerg 1000 de kilometri pentru copiii și adulții cu dizabilități

Proiectul nostru este simplu: începe cu un alergător care își asumă să parcurgă 1000 de km pentru a strânge fondurile necesare sprijinirii gratuității terapiilor și programelor de dezvoltare destinate celor peste 90 de copii și adulți cu dizabilități asistați de Fundația Rafael. El aleargă, oamenii cu suflete caritabile donează. Pentru fiecare kilometru alergat poate fi

Go to Top