Vrei să experimentezi bucuria de a dărui? Fii voluntar Rafael! Sunt sigur că ai aflat despre noi. Când erai în clasele mici am venit și te-am invitat la Junior Cros? Ți-a plăcut? Când ai mai crescut, am venit și ți-am propus să alergi la Crosul Prieteniei, apoi la Maratonul Montan Rafael. Toate acestea, pentru ca tu să trăiești satisfacția de a te bucura de fapta ta cea bună. Azi trecem la alt nivel. Te invităm să fii voluntar Rafael. Dacă deja ai simțit această bucurie, știi cum e și, cu siguranță, vrei să continui. Dacă nu ai mai fost voluntar, e momentul să începi de azi.

Cum poți deveni voluntar Rafael?

Primul pas ar fi acela de a completa un formular (apasă aici!).

Al doilea pas este acela de a răspunde la telefon după ce te înscrii, căci te vom contacta și te vom invita să povestim.

Dacă dorința ta de a ajuta e reală, vei fi selecționat și vei face parte din grupa de elită a Voluntarilor Rafael.

Al patrulea pas este să participi la cursurile noastre de autocunoaștere și dezvoltare personală, iar apoi la cursurile de instruire.

Vei fi apoi pregătit să-i cunoști pe ce cu care vei lucra. Sunt copilași și adulți cu dizabilități, oameni minunați, împreună cu care învățăm cu toții foarte mult.

Ne vom bucura să ne ajuți și atunci când organizăm evenimente, cele mai multe culturale sau sportive.

Să fii voluntar e o onoare pentru fiecare om și o oportunitate de dezvoltare. Ajută cu zâmbetul pe buze și vei fi primul căruia îi va fi de folos alegerea ta!