Momente încântătoare alături de asistenții sociali din Brașov.

Ziua Mondială a Asistenței Sociale a fost sărbătorită atât de frumos alături de beneficiarii noștri dragi și de prietenii entuziaști, cu care ne-am bucurat să ne revedem. ”Ziua Asistenței Sociale în comunitatea brașoveană” a reușit să atragă atenția oamenilor prin originalitatea întregului eveniment și prin oferirea de informații, înțelegând necesitatea acordării serviciilor sociale semenilor noștri aflați în situații dificile.

Cu bucurie în suflet am fost prezenți la evenimentul organizat de către Președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali din Brașov, doamna Nicoleta Mereț, care, având alături o echipa atât de implicată, a reușit să transmită emoție și să impresioneze prin evenimentul dedicat tuturor asistenților sociali. Standul Rafael cu produse realizate manual în Atelierul Protejat Rafael, a fost prezentat oamenilor și apreciat prin donații pentru Centrele noastre de Zi. Momentele artistice de pe scenă nu au lipsit nici de această dată.

Încântați fiind de cântecele beneficiarilor noștri, am cântat alături de ei, ba chiar mai mult de atât, unii dintre noi am și dansat. Un spectacol impresionant a avut loc pe scena din Coresi, unde împreună cu asistenții sociali și cu un public care ni s-a alăturat imediat după ascultarea câtorva cuvinte rostite la microfon, am sărbătorit o zi atât de specială, dedicată binelui, empatiei și perseverenței din domeniul Asistenței Sociale.

Îi felicităm pe toți artiștii care au urcat astăzi pe scenă! Felicitări organizatorilor, prietenilor și tuturor beneficiarilor prezenți.
Felicitări grupului nostru Rafael: Iuliana, Edit, Emilia, Erika, Alex, Adrian, Claudiu, Marian și Adi, pentru momentul artistic pregătit special pentru acest eveniment.