Supramax articulații și Zdrovit, pentru o fericită dinamică a organismului!

Am atins în acest an cifra magică a ediției Maratonului Montan Rafael, powered Supramax articulații. În plină pandemie, ne-a plouat de dimineața până seara, mărunt-mărunt, am schimbat traseele, pentru a putea să rămânem deschiși către toți oaspeții noștri… Toate acestea ne-au obligat la eforturi suplimentare, la asumări ale unor riscuri pe care ne-am străduit să le controlăm, la rezistență în ploaie, noroi și frig. Sute de alergători și zeci de voluntari au înfruntat cu stoicism toate aceste dificultăți.

Ce i-a mânat în luptă știm cu toții: cauza nobilă. Nimic nu poate să te motiveze mai mult decât faptul că oamenii pentru care îți pui la bătaie ligamente, mușchi, oase, plămâni, inimă, ficat, au nevoie de tine și că tot efortul tău are consecințe extraordinare asupra sorții lor. Știm și Cine le-a dat luptătorilor noștri puterea de a duce la capăt ceea ce au început, căci a-ți iubi semenii presupune și a-L iubi pe Creator, iar El nu-i lasă niciodată pe cei care își asumă curajul de a fi alături de oamenii aflați în nevoi, dar mai rămâne și întrebarea: ce i-a mai ajutat pe excepționalii atleți montani? Păi, să ne uităm un pic în plasele pregătite cu atât de mult drag, an de an, de oamenii atât de frumoși de la Zdrovit! Supramax articulații, vitamine, energizante, produse farmaceutice care întăresc sistemul imunitar, revigorează încercatul ficat în alergare, păstrează articulațiile rezistente și mobile, armonizează organismul și-l păstrează dinamic și sănătos.

Nu ne-am temut de ploaie, de noroi, de frunze umede căzute peste crengi și rădăcini, de stânci alunecoase, de temperaturi joase și nici de celelalte încercări, pentru că avem deja 7 ani de când sănătatea multora dintre alergătorii noștri fideli este menținută și cu produsele oferite cu generozitate și cu un copleșitor firesc al dăruirii, de firma Zdrovit și de oamenii ei minunați, care se păstrează într-o prezență, pe cât de necesară, pe atât de firească și de liniștitoare.

Maratonul Montan Rafael, ca și Andurant Sprint Rafael, sunt, în mod inevitabil și fericit, legate de Zdrovit și de Supramax articulații, ambele competiții născându-se și crescând în mediul atât de prietenos al dărniciei. Da, ZDROVIT este unul dintre moșii pe care-i așteptăm cu multă nerăbdare: Moș Zdrovit, prietenul articulațiilor, al imunității, al sănătății alergătorilor și nu numai.

Mulțumim pentru tot dragul cu care ne înconjurați!