Supramax Articulații, garanția alergătorului de cursă lungă

Alergarea pe munte este un izvor de sănătate, iar competițiile sportive montane sunt cele care ne dau motivația necesară de a alerga și mai mult, de a ne antrena prin cele mai pitorești locuri. Cu adevărat extraordinare în aceste competiții sportive sunt, însă, două aspecte: 1) atleții sunt de toate vârstele și ei nu se feresc să alerge prin ploaie, noroi, să treacă peste crengi și pietre umede sau peste orice alte obstacole, pe timp de zi ori de noapte; 2) competițiile sunt caritabile, iar beneficiarii strângerii de fonduri sunt copiii și adulții cu dizabilități asistați de peste 15 ani de Fundația Rafael.

Într-o competiție de alergare montană e important cum îți dozezi efortul, cum ai învățat să respiri, câtă anduranță ai acumulat. Musculatura și mentalitatea de alergători de curse lungi și grele se antrenează în ani de zile și se mențin până la vârste înaintate, dar articulațiile au nevoie de sprijin. Recunoaștem, nu acesta este motivul pentru care Supramax Articulații și Zdrovit sunt sponsorii noștri constanți și atât de generoși, an de an, atât la competiția noastră de primăvară/vară, cât și la cea de toamnă, dar ne prinde atât de bine că ne sunt alături. Motivul real este acela că ei, oamenii aceștia faini, s-au oferit să ne sprijine, crezând în cauza noastră. Nu am știut de la început cât de norocoși suntem, dar am aflat rapid, când nu ne-am putut reține exclamația de uimire în fața generozității. Același efect l-au creat pachetele cu marca Supramax Articulații și cu toate celelalte produse oferite din belșug de Zdrovit, atunci când competitorii și-au primit kiturile.

Este cu adevărat impresionant să ți se ofere astfel de pachete, pregătite cu multă grijă și minuțiozitate. În spatele unor sponsori care vin spre o organizație nonguvernamentală cu atât de multă generozitate nu poate sta decât o bunătate fără limite, de care ne bucurăm pe deplin. Da, există și așa ceva și asta ne dă o încredere nemărginită. Dumnezeu ne trimite mereu oameni buni, care adoră să facă binele și care fac din firmele lor mijloace economice profitabile și responsabile social. Alături de ei vin și alți oameni, care aleargă și strâng, la rândul lor, fonduri, pentru ca beneficiarii Fundației Rafael să aibă acces gratuit la terapii și la programe de dezvoltare.

Nu e viața asta un dar minunat, când întâlnești semeni plini de altruism și de dărnicie?