Hristos a Înviat! Abia trecuseră câteva minute după ce am publicat anunțul că începem campania “Alerg pentru Rafael” și am avut două fulgerătoare înscrieri la secțiunea alergători-fundraseri. Azi aș vrea să vorbim despre Răzvan, unul dintre cei doi care au răspuns “prezent” extrem de rapid… A pornit cu entuziasm, cu o bucurie de nedescris și ne-a plăcut foarte mult asta. Fremăta de nerăbdare să înceapă. Rezultatele nu s-au lăsat nici ele așteptate.

Primele care au sărit să-l susțină au fost soția lui, Mihaela Butum, un om cu inimă de Rafael, voluntar al organizației și atașat cauzei noastre, apoi mama sa, Simona Butum. Așa au fost rezervați primii 10 km și l-au pus în mișcare. Precum am mai spus: “Kinetica iubirii mișcă lumea.”

Au urmat, în același spirit, nașii lui: Marius Mămăligă și Andreea Schiteanu, care au rezervat alți 5 km.

După foarte scurt timp, Andrei Nicuț, managerul taberei Safe Education Adventures & Fun, a donat suma care rezerva încă 5 km. Cursa binelui a fost continuată de Lili si Gerald din Austria și de două colege de-ale lui Răzvan: Florica Săniuța și Cetalia Dumitru. Astfel, au fost în total rezervați 30 de km și Răzvan s-a grăbit să îi alerge. Dar credeți că i-a oprit cineva pe binefăcători? Hmmm…

Impresionat de efortul și de dăruirea lui Răzvan, Marian Flueraș, reprezentant al firmei Fintrans, a decis să rezerve toți cei 100 de km promiși a fi alergați de atletul nostru. Au fost, așadar, depuși în contul Fundației Rafael alți 2000 de lei din partea Fintrans.

Nici aici nu s-au oprit donatorii. Sandu Dumitru, Dorina Murariu și Marieta Grecu au rezervat încă 5 km. În total, 135 de km rezervați.

Ca un adevărat atlet al cauzelor nobile, Răzvan a alergat repede 100 de km, momentul de vârf fiind parcurgerea a 42 de km fără oprire, pe o vreme câinească. Mai sunt 35 de km de alergare plină de bucurie și Răzvan așteaptă cu nerăbdare să îi parcurgă, de dragul copiilor și adulților cu dizabilități.

Suntem alături de el cu sufletul și ne bucurăm de fiecare succes pe care îl are. Îi suntem recunoscători pentru efortul său. Știți ce ne place cel mai mult? Faptul că el face toate aceste fapte minunate cu zâmbetul pe buze. Să ajuți e una, dar să fii fericit că ajuți, asta e cu adevărat extraordinar.

Mulțumim, Răzvan, mulțumim, Mihaela, Simona, Marius, Andreea, Andrei, Lili, Gerald, Florica, Cetalia, Marian, Sandu, Dorina și Marieta! De asemenea, mulțumim, Fintrans!

Fiecare leuț donat este pus la treabă cu profesionalism de specialiștii noștri, fiind tranformat în terapii și programe educaționale, absolut necesare în recuperarea și în evoluția copiilor și adulților care ne sunt beneficiari. Toate acestea sunt posibile și grație efortului celor care ne sprijină și suntem pe deplin încurajați să vedem câți oameni plini de dăruire ne sunt aproape.