tab1Între colinele Transilvaniei, în apropierea drumului dintre Braşov şi Sighişoara, în pitoreasca localitate Roadeş, Casa de Oaspeţi Tabaluga îşi deschide cu multă familiaritate porţile pentru toţi iubitorii de linişte şi de bucurii simple, cu specific rural ardelenesc, dar cu o foarte mare eleganţă a stilului arhitectural şi cu o amenajare cochetă a camerelor.

În acest an am avut plăcuta surpriză de a primi invitaţia să mergem într-un sejur cu beneficiarii noştri. Dacă unii dintre ei au mai avut şansa de a mai merge în vacanţe, alţii au mers în prima lor vacanţă, iar cei mai mulţi au fost la prima ieşire fără părinţi, tabăra Tabaluga fiind pentru toţi o adevărată şi savuroasă aventură.

Astfel, între 31 iulie şi 4 august, 30 de beneficiari ai Fundaţiei Rafael, însoţiţi de 4 voluntari şi de 6 angajaţi ai organizaţiei noastre, au trăit în cel mai plăcut, mai intens şi mai interesant mod viaţa în tabără.

Ferma casei ne-a impresionat pe toţi şi am interacţionat, unii pentru prima dată, cu animalele existente acolo. De asemenea, a fost foarte interesant să ne organizăm şi să gătim împreună, să jucăm tot felul de jocuri, am avut parte de un extraordinar foc de tabără, am dansat, am cântat şi ne-am bucurat să ne descoperim noi şi noi abilităţi într-un spaţiu fenomenal şi atât de diferit de cel de acasă şi într-un timp parcă rupt de cotidian.

Mulţumim, Peter Maffay Stiftung, mulţumim administratorilor Casei de Oaspeţi Tabaluga, celor care ne-au făcut să ne simţim minunat şi care ne-au tratat cu atât de multă familiaritate şi cu deschidere faţă de toate dorinţele noastre! De asemenea, pentru transportul spre casă, beneficiind de un maxim confort, mulţumim International Service Expert

Ne-am întoarce în orice clipă la Tabaluga, unde se fac cele mai bune clătite, iar tocana conţine cele mai gustoase ingrediente: prietenia, buna dispoziţie şi împreună lucrarea, toate într-un mirific decor pur ardelenesc.