Tradiția bavareză continuă și în acest an la Poalele Tâmpei, celebrul festival Oktoberfest și-a deschis porțile, iar timp de 11 zile suntem chemați să ne bucurăm de muzică germană, specialități culinare bavareze, bere autentică, precum și de multe, multe alte suprize deosebite pregătite de organizatori.

 Fundația Rafael nu avea cum să lipsească de la acest eveniment grandios și deja emblematic pentru orașul nostru, astfel că am pregătit un mic stand cu produse pe alese și culese din magicul  Atelier Protejat Rafael, unde 12 persoane cu dizabilități s-au întrecut să vă aducă cele mai noi și cele mai frumoase cadouri.

Dacă ești printre cei 300.000 de oameni care vor participa  la Oktoberfest anul acesta, te invităm să vii să ne vizitezi și pe noi, să arunci o mică privire peste ce ți-am pregătit și poate chiar să faci o faptă bună pentru persoanele cu dizabilități din comunitatea noastră. Voluntarii organizației sunt nerăbdători să te cunoască! Așa că în perioada 3-13 septembrie 2015 ne poți găsi lângă cortul festivalului, de pe Arena Ion Țiriac.

Echipa Fundației Rafael vă urează distracție plăcută la Oktoberfest!  Pe curând!