Potecile Măgurii nu sunt dintre cele mai comode pentru alergare. Mulți dintre competitori le-au găsit mai dure decât se așteptau, dar le-au străbătut cu zâmbetul pe buze. Nu știm sigur, dar sperăm că unul dintre motivele care animau picioarele să zburde mai cu sârg era acela că la finish tronau, biruitoare și darnice, 3 ceaune cu tocană, reunite spre a se oferi drept agapă, adică o masă a iubirii între frați. De asemenea, pe traseu fructele au fost cele care au readus energia alergătorilor la cote optime.

Toate acestea au fost posibile grație firmei Bravcod, Livezilor Dobrinoiu și Magazinului Gavro – Legume și fructe, care ne-au donat cele de trebuință, pentru ca până și cele mai sofisticate gusturi să fie satisfăcute.

Delicioase bucate, așadar, pentru oameni ce-și merită pe deplin simfonia gusturilor, zâmbeau de la punctele de alimentare, ori așteptau domoale la final. Nimic nu este mai grăitor, însă, decât interesul atât de frumos conturat pe chipurile copiilor prezenți la competiție și decât privirea lor plină de nesaț, după o tură de zburdat prin pădure.

Le mulțumim sponsorilor care ne-au oferit minunatele bucate și, desigur, pompierilor și voluntarilor care le-au adus în farfurii, numa’ bune de savurat ori, după caz, de înfulecat.