Am întâmpinat primăvară cu voie bună!

Am avut deosebita plăcere de a fi prezenți la Târgul de mărțișor organizat de Endava, din București și o ocazie frumoasă de a relata în fața a multor oameni serviciile specializate oferite persoanelor cu dizabilități în cadrul Fundației Rafael. Am povesit cu lux de amănunte cele mai importante proiecte de fundraising, pe care le organizăm în fiecare an și cu ajutorul cărora reușim să susținem continuitatea acestor servicii specializate: programe de stimulare senzorială, kinetoterapie și masaj terapeutic, consiliere, socializare, acces la educație și terapie ocupațională.

Am întâlnit oameni dedicați binelui, încrezători și deschiși, pasionați de munca lor și orientați către profesionalism, care au fost tare încântați de produsele realizate manual de beneficiarii noștri în Atelierul Protejat Rafael. Este încântător să vezi că oamenii apreciază munca persoanelor cu dizabilități și că doresc să afle mai multe detalii despre cum pot sprijini cauza noastră.

Din vânzarea produselor am strâns suma specială de 1313 lei. Toate fondurile obținute din vânzarea produselor sunt folosite pentru dezvoltarea Atelierului Protejat Rafael, cât și pentru susținerea Centrelor de Zi Rafael, unde peste 90 de persoane cu dizabilitați beneficiază de sprijinul nostru specializat.

Le mulțumim organizatorilor Târgului de mărțișor de la Endava pentru căldura cu care ne-au primit și le suntem recunoscători pentru întălnirea de care ne-am bucurat reciproc. Sperăm să ne revedem cu același entuziasm și la următoarele evenimente.