Pe 10 iunie 2016, va avea loc cea de-a V-a ediție a competiției sportive Junior Cros pe terenul sportiv al Liceului Teoretic Codlea.
An de an colegii noștri umblă prin școlile codlene, vorbindu-le elevilor din clasele II-IV despre dizabilități, oameni speciali și caritate. Iar de curând chiar și despre protecția mediului. Feedback-ul pozitiv primit din partea elevilor, educatorilor și părinților de-a lungul celor IV ediții ne determină să continuăm cu și mai multă sârguință acest proiect. Sute de copii au participat la competiția noastră până acum, alergând pentru persoanele cu dizabilități din comunitatea noastră.
     Datorită efortului lor și dărniciei suporterilor lor am reușit să strângem fonduri importante pentru activitățile Centrului de Zi Rafael. Dar mai mult de atât, ei au reșit să schimbe în bine și percepția celor din jur despre dizabilitate făcându-i să fie mai altruiști, mai înțelegători.
Asta, considerăm noi, contează cel mai mult.
     Vă reamintim modul de desfășurare a proiectului. Elevii din clasele II-IV din Codlea pot participa la competiție doar cu acordul părinților și dacă sunt apți medical.
Cei înscriși pot să adune susținători (rude apropiate/prieteni/colegi) care se oferă să doneze o anumită sumă de bani pentru fiecare tură alergată de copil, la data competiției, prin completarea unui mic formular. Astfel, suma finală donată către Fundația Rafael va fi produsul dintre numărul de ture alergate de copil și suma pusă la bătaie de susținător pe tură înainte de începutul competiției.
      Menționăm că toate fondurile strânse astfel vor fi folosite în cadrul activităților organizate de Centrul de Zi Rafael pentru persoane cu dizabilități din Codlea.
      Mulțumim tuturor părinților, educatorilor și suporterilor care au susținut și s-au implicat în acest proiect de-a lungul anilor. Datorită vouă urmează a V-a ediție.
      Așadar, invităm părinții, copii, suporterii și profesorii codleni să fie alături de noi pe 10 iunie 2016 la Liceul Teoretic Codlea, pentru a demonstra a “n” oară, de la mic la mare, că doar ÎMPREUNĂ PUTEM CREA O LUME SPECIALĂ!
Mai jos puteți vizualiza imagini de la ultima ediție a competiției.