Izabella Barbu ne-a transmis din Germania, Landshut, că dorește să alerge 30 de kilometri pentru copiii și adulții cu dizabilități asistați de Fundația Rafael. Ne-a încântat entuziasmul cu care ne-a contactat și bucuria noastră a crescut când am văzut că primim link cu primii 5 km alergați deja, fiind între timp și rezervați. De asemenea, alți 5 km sunt rezervați și Izabella e nerăbdătoare să-i parcurgă.

E minunat să vedem că tot mai mulți oameni sunt mișcați sufletește și doresc să fie părtași cu noi în efortul de a le oferi beneficiarilor nostri acces la cele mai eficiente terapii și programe educative. E drept, Izabella e o prietenă și o susținătoare mai veche a noastră, interacțiunile ei caritabile cu Fundația Rafael fiind deja încununate cu cele mai plăcute experiențe. Știm, însă, că exemplul ei se va extinde și îi va mobiliza și pe alți oameni care își doresc să îmbine sportul și caritatea.

Cei care doriți să rezervați km alergați de Izabella, o puteți face donând 20 lei pentru fiecare km. Aflați cum accesând link-ul: http://fundatiarafael.org/alerg-pentru-rafael/

Cu adevărat, kinetica iubirii mișcă lumea!