Ons project is eenvoudig: iemand neemt zich voor om meer dan 1000 km hard te lopen met het doel fondsen te werven ten behoeve van gratis hulpverlening, verschillende therapieen en programma”s verleend door Rafael aan 90 kinderen en volwassenen met een beperking. De hardloper start, mensen die achter het doel van Rafael staan, doneren. Voor elke kilometer kan men 25 lei of 5 euro doneren, maar elke cent telt, er kunnen grote bedragen gegeven worden, elke donatie wordt toegevoegd aan het morele account van de donateur, maar ook kleine bedragen, een donatie hoeft niet perse een kilometer te overbruggen. Wat telt is de liefde waarmee elk bedrag wordt aangeboden.

Ook andere atleten-fondsenwervers kunnen zich aansluiten bij degene die deze actie start, personen die door hun inzet sponsors willen overtuigen en welzijn en vrijgevigheid stimuleert ten behoeve van het lichamelijk en geestelijk welzijn van hun naasten, naast de voldoening van de betrokken personen zelf.

Wil je een hardloper/fondsenwerver/vrijwilliger worden of wil je een van de gulle gevers zijn? Vul een van de twee formulieren in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Sponsors kunnen het geld persoonlijk afgeven op het adres van Rafael, str. Libertății nr. 22A of door middel van een overschrijving op de rekeningen RO35 RNCB 0054 0901 1247 0001 BCR Codlea (lei) of RO08 RNCB 0054 0901 1247 0002 BCR Codlea (euro), of via PayPal, met vermelding van: “Hardlopen voor Rafael! Ik steun de hardloper … “!

Beste mensen! We hoeven geen wonderen te verrichten! Liefde is genoeg. Ren en/of doneer alleen als je dit wonder voelt. Biedt niet meer dan je kunt! Elke cent en elke afgelegde meter is bijzonder. Geef met je hele hart of blijf aan de kant staan! God geeft vele manieren om onze liefde voor onze naasten te tonen.